Tenis

Kutak za kladioničare: Francuska i Rumunjska igraju na remi, Tunis pobjedom želi otvoriti Afrički kup nacija

Petar Jenjić • ponedjeljak, 24.06.2019.
Kutak za kladioničare: Francuska i Rumunjska igraju na remi, Tunis pobjedom želi otvoriti Afrički kup nacija
Foto: FaH

Danas smo izdvojili dva nogometna i jedan teniski par. Francuska i Rumunjska reprezentacija do 21 godine osigurat će prolazak dalje u slučaju remija, Tunis otvara Afrički kup nacija protiv Angole, dok Viktor Troicki, nakon prolaska kvalifikacija, igra prvo kolo ATP turnira u Antalyi...

Francuska - Rumunjska

Sve je jasno u skupini u kojoj igra i Hrvatska. Francuska i Rumunjska odmjerit će snage u posljednjem kolu grupe. Obje reprezentacije upisale su dvije pobjede i obje reprezentacije prolaze dalje u slučaju remija. Očekujemo lagani ritam i podjelu bodova. Teško je za povjerovati da će momčadi ići maksimalno angažirano u utakmici, riskirati ozljede i eventualno ispadanje s natjecanja.

Prognoza: neriješeno

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Francuske @2.80, neriješeno @1.80, pobjeda Rumunjske @6.00

Viktor Troicki - Jozef Kovalik

Viktor Troicki polako, ali sigurno, vraća se u dobru tenisku formu što pokazuj i rezultati u posljednje vrijeme. Na Challengeru u Surbitonu igrao je finale gdje je poražen od Daniela Evansa. Na startu Nottinghama predao je Dominiku Koepferu nakon gubitka prvog seta i uzeo pauzu od deset dana. U kvalifikacijama za glavni turnir Antalye svladao je domaćeg predstavnika s pozivnicom Yankija Erela i Španjolca Roberta Ortegu-Olmedu. Protivnik u prvom kolu glavnog turnira bit će mu Jozef Kovalik koji se muči s formom, uglavnom igra na Challengerima, a još uvijek ove sezone nije uspio povezati više od dvije pobjede. Očekujemo kako bi srpski tenisač trebao riješiti dvoboj u dva seta.

Prognoza: manje od 22.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Tunis - Angola

Drugu utakmicu dana odigrat će Tunis i Angola u skupini E. Tunižani su uoči početka turnira odigrali tri utakmice, a uz pobjede protiv Iraka (2:0) i Burundija (2:1), posebno treba izdvojiti pobjedu protiv Hrvatske u Varaždinu nakon koje se momčad zasigurno potpuno napunila samopouzdanjem. S druge strane, Angola je odigrala samo jednu pripremnu utakmicu, svladavši Gvineiju Bisau s 2:0. Posljednji međusobni dvoboj ove su dvije reprezentacije odigrale još 2011. godine kada je Tunis slavio rezultatom 3:0. S obzirom na formu, Angola će definitivno biti u podređenom položaju te u konačnici očekujemo pobjedu Tunižana.

Prognoza: Pobjeda Tunisa

Koeficijenti (Supersport, Superšansa): pobjeda Tunisa @1.80, neriješeno @3.70, pobjeda Angole @5.70

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!