Košarka

Celticsi pronašli zamjenu za Irvinga, Kemba Walker potpisuje četverogodišnji ugovor

Branimir Korać • subota, 29.06.2019.
Celticsi pronašli zamjenu za Irvinga, Kemba Walker potpisuje četverogodišnji ugovor
Foto: EPA

Nakon Anthonyja Davisa koji je razmijenjen u Los Angeles Lakerse, još jedno veliko ime promijenit će sredinu. Kemba Walker iz Hornetsa seli u Celticse...

Prva zvijezda Boston Celticsa Kyrie Irving napustit će klub i vjerojatno potpisati za Brooklyn Netse, a Celticsi su ekspresno pronašli zamjenu. Umjesto njega u dresu Bostona igrat će Kemba Walker koji dolazi iz Charlotte Hornetsa.

Walker je i prije otvaranja tržnice bio praktički siguran za odlazak iz Hornetsa i samo je bilo pitanje gdje će završiti. Celticsi su bili jedna opcija, ali tu su bili i Knicksi i Lakersi.

Lakersi su prvi ušli u priču i LeBron James i Davis vidjeli su ga kao idealno pojačanje s kojim bi riješili poziciju beka, međutim Walker je ipak odlučio preseliti u Celticse.

Walker bi trebao dobiti 141 milijun dolara za četiri godine, a protekla sezona bila mu je najbolja u karijeri te je u njoj prosječno bilježio 25.8 poena u 82 odigrane utakmice.

Hornetsi su odmah započeli potragu za novim playmakerom pa se tako spominju igrači poput Isha Smitha, TJ-a McConnella, Emmanuela Mudiaya...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!