Nogomet

Kutak za kladioničare: Španjolska i Njemačka u efikasnom finalu

Branimir Korać • nedjelja, 30.06.2019.
Kutak za kladioničare: Španjolska i Njemačka u efikasnom finalu
Foto: EPA

Današnja ponuda je nešto manje bogata za jednu nedjelju što i ne čudi s obzirom da sutra počinje Wimbledon, a i prvenstva su uglavnom u mirovanju te se očekuje početak nove sezone...

Španjolska - Njemačka U21

Veliko finale Europskog prvenstva do 21 godine, a sastaju se Španjolska i Njemačka. Obje reprezentacije igraju dobar i otvoren nogomet, bez previše kalkulacija i nećemo biti previše hrabri ako ustvrdimo da je realno za očekivati da obje momčadi postignu pogodak. I jedni i drugi imaju sasvim dovoljno napadačkog arsenala da drže protivničku obranu na mukama na duže staze. Tko će na kraju slaviti, teško je procijeniti, Španjolci su u maloj prednosti, ali Njemačka definitivno ima što za reći, no realno je za očekivati pogotke u ovom susretu.

Prognoza: Obje momčadi daju gol

Koeficijenti (Supersport): Obje momčadi daju gol 1.65, jedna ili obje momčadi ne daju gol 2.10

Molde - Brann

Molde je vodeća momčad norveškog prvenstva i dočekuje Brann neposredno nakon što je u gostima pregazio Stromsgodset s 4:0, a Brann istim rezultatom izgubio u Kupu. Čak i posljednja utakmica između ovih protivnika otišla je na stranu Moldea s visokih 5:1. I u ovaj susret domaćin ulazi kao favorit, pobjeda mu je potrebna kako bi se još malo odvojio na ljestvici i zadržao šanse nu ostanak na vrhu. Naime ima tri boda prednosti, ali i dvije utakmice više od prve pratnje. Brann je pak iza njega sa sedam bodova manje i istim brojem odigranih utakmica.

Prognoza: Pobjeda Moldea

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Moldea 2.10, neriješeno 2.80, pobjeda Branna 3.80

Egipat - Uganda

U zadnjem susretu u skupini na Afričkom kupu nacija sastaju se Egipat i Uganda. Egipćani su već osigurali prolaz, ali s remijem osiguravaju i prvo mjesto te lakšeg protivnika u sljedećoj fazi natjecanja. S druge strane Ugandi za prvo mjesto treba pobjeda, a s remijem je sigurno druga. Egipatski izbornik malo će izrotirati postavu, trebao bi i Mohamed Salah dobiti odmor, nema potrebe za nekom velikom jurnjavom na obje strane, cilj Ugandi je prvenstveno proći dalje, a Egiptu zadržati prvo mjesto. Remi je dovoljan, ali mi vjerujemo da ovdje neće biti previše pogodaka.

Prognoza: Manje od tri gola

Koeficijenti (Supersport): Manje od tri gola 1.50, tri ili više golova 2.40

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!