Košarka

Wojnarowski: Kawhi Leonard potpisuje za Clipperse maksimalan ugovor, s njim stiže i Paul George

Petar Jenjić • subota, 06.07.2019.
Wojnarowski: Kawhi Leonard potpisuje za Clipperse maksimalan ugovor, s njim stiže i Paul George
Foto: EPA

Kako prenosi Chris Haynes, Kawhi Leonard potpisat će s LA Clippersima, dok Adrian Wojnarowski dodaje kako će s njim ići i Paul George...

Ono što se najavljivalo dobilo je svoj epilog, ali puno bolji nego su se možda navijači Clippersa nadali. Chris Haynes s Yahoo Sportsa i Adrian Wojnarowski s ESPN-a prenijeli su kako će Kawhi Leonard potpisati za Los Angeles Clipperse, međutim, neće biti sam.

Poslije odrađene sezone u Torontu i osvajanja naslova s Raptorsima, Leonard nije odlučio ostati, već se vratiti u svoj rodni grad. Kako prenosi Wojnarowski, Leonard je već neko vrijeme pokušavao regrutirati Paula Georgea i u tome je uspio.

Nakon što mu je dvostruki NBA prvak pristupio, George se obratio vodstvu Thundera i zahtijevao razmjenu. Tako bi Oklahoma trebala dobiti veliki paket budućih pickova, uključujući Shaija Gilgeousa-Alexandera i Danila Gallinarija. Trebali bi poslati četiri nezaštićena izbora prve runde, jedan zaštićeni izbor prve runde i dvije razmjene pickova.

S ovakvim razvojem situacije jasno je kako će Los Angeles gorjeti sljedeće sezone. Kawhi Leonard i Paul George s jedne strane i LeBron James i Anthony Davis s druge.

8:36 - Kao što se moglo i pretpostaviti, Leonard će potpisati maksimalan ugovor na četiri godine u vrijednosti 142 milijuna dolara, prenosi Wojnarowski.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!