Nogomet

Talijanski reprezentativac napustio Romu i preselio u Kinu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 08.07.2019.
Talijanski reprezentativac napustio Romu i preselio u Kinu
Foto: EPA

Stephan El Shaarawy nije više igrač Rome. Talijanski internacionalac napustio je Romu i u nastavku karijere nosit će dres kineskog Shanghai Shenhue...

Klub kojeg su svojevremeno vodili i Miroslav Blažević i Dražen Besek, doveo je u svoje redove veliko pojačanje iz Rome. Ugovor sa Shanghai Shenhuom potpisat će Stephan El Shaarawy.

El Shaarawy je drugo pojačanje ovog kluba u kratko vrijeme nakon što je stigao i korejski reprezentativni napadač Kim Shin-Wook.

Shanghai će Romi plastiti 16 milijuna eura, a El Shaarawy bi već danas trebao doputovati u Šangaj, obaviti liječnički pregled i staviti potpis na ugovor.

El Shaarawy je prošle sezone u dresu Rome upisao 33 nastupa u svim natjecanjima i postigao 11 pogodaka. Profesionalnu karijeru započeo je u Genoi gdje se nije naigrao, jedno vrijeme proveo je na posudbi u Padovi gdje je zadovoljio i to mu je donijelo transfer u Milan. Nakon posudbe u Monacu, otišao je na posudbu u Romu koja je na kraju otkupila njegov ugovor.

U dresu talijanske reprezentacije upisao je 23 nastupa, a ostaje za vidjeti koliko će odlazak u Kinu utjecati na reprezentativni status.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!