Nogomet

Kutak za kladioničare: PSV dočekuje Basel, Škendija i Dudelange žele ostati u Europi

Petar Jenjić • utorak, 23.07.2019.
Kutak za kladioničare: PSV dočekuje Basel, Škendija i Dudelange žele ostati u Europi
Foto: EPA

Pred nama je nastavak kvalifikacija za Ligu prvaka i Europsku ligu, dok smo iz ponude izdvojili i meč s ATP turnira u Atlanti...

PSV - Basel

Nizozemska momčad ulazi u utakmicu nakon poraza od Wolfsburga u prijateljskoj utakmici (2:0). Stvarali su jako dobre prilike kroz utakmicu, ali nisu uspjeli poentirati. U posljednjih šest domaćih utakmica samo je dva puta uspjela sačuvati čistu mrežu, ali isto tako pobijedila je u deset od 11 utakmica pred svojim navijačima. Prvu europsku utakmicu igrat će Basel koji je prvenstvo otvorio visokom 4:1 pobjedom protiv Siona.

Prognoza: više od 2 gola

Koeficijenti (Supersport): manje @3.90, točno @3.50, više @1.75

Tennys Sandgren - Radu Albot

Sandgren definitivno može biti zadovoljan travnatnim dijelom sezone, s obzirom na to da je igrač osminu finala Wimbledona i četvrtfinale Newporta. S druge strane, tako zadovoljan nije bio Albot koji je u Halleu upisao jednu pobjedu, a nakon toga gubio u Eastbourneou i Wimbledonu. Do sada su odigrali dva međusobna dvoboja, oba je pobijedio Albot, a posljednji je bio na ovogodišnjem Roland Garrosu (3:1 u setovima). S obzirom na formu tenisača, teško je prognozirati pobjednika, Albot je blagi favorit, ali trebao bi biti duži meč.

Prognoza: više od 22.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Škendija - Dudelange

Domaćin u utakmicu ulazi nakon ispadanja iz Lige prvaka. Nakon 1:0 pobjede u gostima, na domaćem terenu porazio ga je Kalju s 1:2. Međutim, tijekom susreta uputio je 25 udaraca, od čega osam u okvir, ali lopta više od jednom nije željela u gol. Zbog gola u gostima ispao je i njihov današnji protivnik. Nakon 2:2 iz prve utakmice protiv Vallette, u drugoj je malteška momčad izvukla remi 1:1. Danas se najizvjesnijim čini igrati na to da će obje momčadi postići pogodak.

Prognoza: oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): da @1.85, ne @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!