Nogomet

Real Madrid zahvaljujući hat-tricku Benzeme do pobjede protiv Fenerbahčea

Branimir Korać • srijeda, 31.07.2019.
Real Madrid zahvaljujući hat-tricku Benzeme do pobjede protiv Fenerbahčea
Foto: EPA

Real Madrid osvojio je treće mjesto na Audi Cupu nakon što je u "B finalu" svladao Fenerbahče s 5:3 u susretu koji je ponovno razotkrio brojne probleme Reala...

U susretu za treće mjesto na Audi Cupu susreli su se Real koji je poražen od Tottenhama (1:0) u polufinalu te Fenerbahče kojeg je u polufinalu ponizio (6:1) Bayern.

Madriđani su ovdje bili uspješniji s 5:3, a veliki broj pogodaka potvrđuje kako Real ima priličnih problema u obrani. Ovaj put raspoložen je bio Karim Benzema pa su se ti problemi kompenzirali.

Luka Modrić odradio je zadnjih 20-ak minuta, bio je solidan i korektno je odradio svoju minutažu. Nekoliko pokušaja prema naprijed, udarac na gol, proigravanje Diaza, potezi koji su bili dobri, ali i jedna izgubljena lopta koja je mogla stvoriti velike probleme njegovim vratima.

Embed from Getty Images

Na poluvremenu je bilo 2:2, poveo je Fener golom Garryja Rodriguesa već u šestoj minuti, ali Real je s dva gola Benzeme došao do preokreta. Na odmor se ipak otišlo s 2:2 nakon što je Nabil Dirar izjednačio.

U drugom dijelu Benzema je još jednom zabio, a Tufan poravnao. Kratko je Fener bio u utakmici, u 62. minuti Nacho je zabio za 4:3, a Mariano Diaz postavio je konačnih 5:3 u 80. minuti.

Real je stigao do prve pobjede na pripremama, ali Zinedine Zidane ne može biti zadovoljan nastupom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!