Tenis

Kutak za kladioničare: Čilić i Ćorić u akciji na Mastersu u Montrealu

Petar Jenjić • utorak, 06.08.2019.
Kutak za kladioničare: Čilić i Ćorić u akciji na Mastersu u Montrealu
Foto: EPA

Na Mastersu u Montrealu danas će nastupiti Marin Čilić i Borna Ćorić koji igraju protiv Bradleyja Klahna odnosno Petera Gojowczyka. Ponudu smo nadopunili utakmicom trećeg pretkola Europske lige između Sutjeske i Linfielda...

Marin Čilić - Bradley Klahn

Proteklog tjedna u Washingtonu Marin Čilić konačno je pokazao nešto od igre te prošao prva dva kola bez izgubljenog seta. U trećem ga je zaustavio Daniil Medvedev koji je odigrao vrlo dobar meč. Danas će Masters u Montrealu otvoriti protiv 96. igrača svijeta Bradleyja Klahna koji je prošao kroz kvalifikacije bez izgubljenog seta. Iako nije u najboljoj formi, smatramo kako bi Čilić ovaj meč ipak trebao ranije riješiti u svoju korist.

Prognoza: manje od 22.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Sutjeska - Linfield

Nakon što ju je APOEL s ukupni 4:0 izbacio iz kvalifikacija za Ligu prvaka, Sutjeska se okreće Europskoj ligi, a u trećem pretkolu protivnik je teško mogao biti lakši. Sjevernoirski Linfield ispao je od Rosenborga, a u drugom pretkolu Europske lige s ukupnih 3:2, zahvaljujući golu iz penala, prošao je Torshavn s Farskih otoka. Novu prvenstvenu sezonu crnogorska momčad otvorila je gostujućom pobjedom kod Titograda (0:1), a danas očekujemo da će slaviti i nešto uvjerljivije.

Prognoza: pobjeda Sutjeske s dva ili više razlike (hendikep (0:1))

Koeficijenti (Supersport): 1 @2.50, X @3.40, 2 @2.20, 1X @1.55, X2 @1.40

Borna Ćorić - Peter Gojowczyk

Osim Marina Čilića danas svoj nastup u Montrealu ima i Borna Ćorić koji za protivnika ima Nijemca Petera Gojowczyka s kojim se do sada nije susretao. Nakon ozljede u Halleu Ćorić je odigrao tek jedan meč, i to u Umagu gdje je odmah i izgubio. S druge strane, Gojowczyk se iskazao proteklog tjedna u Washingtonu gdje je stigao do polufinala gdje ga je izbacio Medvedev. S obzirom na to da ne znamo u kakvom će točno stanju Ćorić krenuti u turnir, pobjedu nećemo prognozirati, ali jasno je da bismo mogli gledati nešto duži meč.

Prognoza: više od 22.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!