Nogomet

Barišić: "Poseban trenutak za mene, zabio sam gol, a još sam zadovoljniji jer smo i pobijedili"

Branimir Korać • nedjelja, 25.08.2019.
Barišić: "Poseban trenutak za mene, zabio sam gol, a još sam zadovoljniji jer smo i pobijedili"
Foto: Pixsell

Borna Barišić odigrao je dobru utakmicu protiv St. Mirrena i postigao je jedini pogodak na susretu i tako donio pobjedu svojoj momčadi...

Hrvatski reprezentativac Borna Barišić sjajnim golom iz slobodnog udarca donio je pobjedu Ranghersima u gostima kod St. Mirrena. U slavlju 1:0 pogodio je s više od 20 metara iskosa u gornji kut.

"Poseban trenutak za mene, zabio sam gol, a još sam zadovoljniji jer smo i pobijedili, uzeli smo tri boda s vrlo teškog gostovanja."

Posao nije bio lagan, uvjeti za igru nisu bili idealni.

"Bilo je jako teško, posebno zbog vremena, ali gdje god dođemo svi igramo sa sto posto, nikada nije lako, ali najvažnije je da uzmemo ta tri boda."

Barišić u posljednje vrijeme nije igrao, stoga mu ovo još više znači.

"Profesionalac sam, naravno da nisi sretan kada ne igraš, ali uvijek sam spreman i kada šef kaže da igram, spreman sam iskoristiti priliku."

Stigao je i novi poziv u reprezentaciju, a osim što će s reprezentacijom igtrati u Slovačkoj i Azerbajdžanu, imat će i važne utakmice s Rangersima protiv Legije i Celtica.

"To mi puno znači, uvijek mi je čast igrati za reprezentaciju. Imamo teške utakmice u Slovačkoj i Azerbajdžanu, nadam se da će ovo razdoblje biti odlično i za Rangerse i za mene i za reprezentaciju."

"Igramo protiv Legije i Celtica, to je velika stvar, ali u Rangersima je svaka utakmica velika utakmica. Mentalitet je takav da u svakoj utakmici ideš na pobjedu i nadam se da će ovo biti jako dobar tjedan za nas."

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!