Nogomet

Vlašić: "Nakon poraza u derbiju bilo je teško i trenirati", Šarlija: "Bilo je užasno sa samo bodom u zadnja dva kola"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 26.08.2019.
Vlašić: "Nakon poraza u derbiju bilo je teško i trenirati", Šarlija: "Bilo je užasno sa samo bodom u zadnja dva kola"
Foto: EPA

Nikola Vlašić i Zvonimir Šarlija stigli su do sva tri boda s moskovskim CSKA u dvoboju protiv Ahmata. Vlašić je bio i strijelac pogotka kojim je zaključen susret...

Moskovski CSKA upisao je domaću pobjedu protiv Ahmata 3:0, a treći pogodak postigao je Nikola Vlašić. Vlašić je zabio i potvrdio pobjedu koja je dobro došla Moskovljanima nakon poraza 2:1 u derbiju sa Spartakom.

"Prvo poluvrijeme bilo je teško, ali zabili smo pogodak i Ahmat se malo otvorio. Ovo su vrlo važna tri boda za nas, nakon derbija bilo nam je teško. Nakon takvih poraza teško je i trenirati, a i pad na ljestvici utjecao je na naše raspoloženje. Rezultat 0:0 uvijek je ugodan za protivnika. Vasin je ozlijeđen, Efremov ima ozbiljnu ozljedu, suci bi trebali bolje štititi igrače kako bi se spriječile ozljede", kaže Vlašić.

Nastupio je i Zvonimir Šarlija koji je ušao u igru u 17. minuti umjesto ozlijeđenog Kirila Nababkina.

"Prije utakmice bili smo svjesni da smo izgubili bodove u zadnjem susretu. U zadnje dvije utakmice uzeli smo samo bod što je užasna situacija, no znali smo da ovdje moramo pobijediti. Sretan sam što smo i uspjeli. Zadovoljan sam svojim nastupom. U prvom poluvremenu bilo je teško odmah krenuti nakon ulaska u igru bez zagrijavanja, ali mislim da je bilo u redu", dodaje Šarlija.

I Šarlija je imao problema s ozljedom, u jednom startu stradala mu je ruka, ali ništa ozbiljnije.

"U tom trenutku bilo je vrlo bolno. Startao sam, ruka je bila na podu i protivnik ju je nagazio, ali ispostavilo se da je ipak sve u redu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!