Nogomet

Real Madrid i Crvena zvezda jedini bez udarca u okvir gola u 90 minuta

Mihaela Bradovski • četvrtak, 19.09.2019.
Real Madrid i Crvena zvezda jedini bez udarca u okvir gola u 90 minuta
Foto: EPA

Osim dvoboja između Dinama i Atalante u sinoćnjem terminu na rasporedu je bilo još pet susreta, a kuriozitetan podatak je da Real Madrid i Crvena zvezda jedini nisu uputili nijedan udarac u okvor gola...

I dok su Dinamovi navijači sinoć imali velikog razloga za slavlje i uživanje, kod nekih je frustracija rasla. Prvenstveno onih madridskog Reala koji izgleda neprepozbatljivo.

Madriđani su doputovali u Pariz kao favoriti protiv PSG-a iz razloga što je PSG ostao bez zvjezdane trojke i nije mogao računati na Neymara, b>Cavanija i Mbappea dok je kod Reala od prven minute startao Eden Hazard. I svejedno je završilo deprimirajuće za goste koji su izgubili 3:0.

Embed from Getty Images

Briljirao je Angel Di Maria s dva gola dok je Thomas Meunier dodao još jedan, a pravi raritet je podatak da Real Madrid u 90 minuta nije imao nijedan udarac u okvir gola svog dojučerašnjeg vratara Keylora Navasa.

Nije Real Madrid bio jedini koji je završio susret bez ijednog udarca u okvir gola. Isto je uspjelo i Crvenoj zvezdi koja je tako stradala u Münchenu protiv Bayerna. Bavarci su glatko slavili s 3:0 uz pravu kanonadu udaraca prema gostujućem golu.

Ivan Perišić dao je svoj doprinos asistencijom kod prvog gola kada je ubacio, točno na glavu Kingsleyja Comana koji je bez problema zabio.

Embed from Getty Images

Dugo je tih 1:0 stajalo na semaforu, sve do 80. minute kada je Lewandowski povisio, a konačnih 3:0 postavio je Thomas Müller na kraju susreta.

Treća utakmica koja je okončana 3:0 bila je ona iz Dinamove grupe u kojoj je Manchester City održao lekciju Šahtaru u Harkivu (Mahrez, Gundogan, Jesus). Ništa neočekivano, City je ipak drugi svemir za ostale u skupini.

Embed from Getty Images

Utakmica koja je ipak donijela najviše neizvjesnosti odigrana je u Madridu gdje je Atletico uzeo bod protiv Juventusa iako se činilo da plovi u siguran poraz.

Sarrijeva momčad sjajno je krenula u drugo poluvrijeme i povela 2:0 preko Cuadrada i Matuidija, ali Savić i vrijedni Hector Herrera vratili su domaćina.

Embed from Getty Images

Vedran Ćorluka s Lokomotivom uzeo je puni plijen u Leverkusenu što ipak predstavlja iznenađenje. Apotekari su imali inicijativu i bili opasniji, ali nisu zabijali za razliku od gostiju koje su do pobjede vodili Krychowiak i Barinov. Ćorluka je bio svih 90 minuta na terenu.

Embed from Getty Images

Liga prvaka, skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Club Brugge0:0Galatasaray
PSG3:0Real Madrid
1PSG 617:2+1516
2Real Madrid 614:8+611
3Club Brugge 64:12-83
4Galatasaray 61:14-132

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!