Nogomet

Pamić uoči gostovanja Dinama u Karlovcu: "Kup je čudno natjecanje, ali ovdje senzacije neće biti"

Mihaela Bradovski • utorak, 24.09.2019.
Pamić uoči gostovanja Dinama u Karlovcu: "Kup je čudno natjecanje, ali ovdje senzacije neće biti"
Foto: Aldo Šuran

Dinamo nastup u Kupu otvara u Karlovcu, a Igor Pamić, čovjek koji je s Karlovcem u plodnom razdoblju izborio plasman u najviši rang, tvrdi kako senzacije neće biti...

Karlovac je još u ovom stoljeću bio prvoligaš, pod vodstvom Igora Pamića igrao je dobar nogomet te se borio za visok plasman, no sada je daleko od tih dana.

"To su bila neka druga vremena, danas je Karlovac u četvrtoj ligi i daleko od tog vremena. To su bili sjajni dani i uvijek ću ih se sjećati. Igrali smo velike utakmice, pobjeđivali i jače, borili se za Europu. U to vrijeme cijeli Karlovac bio je uz nas i sretan sam što smo sve to ostvarili", kaže Pamić za Sportske novosti.

Pamić ne vjeruje kako će se Karlovac tako brzo vratiti u najviši rang.

"Teško. Trebalo bi pronaći nekog ulagača, ali danas je teško pronaći one koji su spremni uložiti u takav projekt, zasad takvo što nije na vidiku. Šteta, to je područje s puno talentirane djece, ljudi tu vole nogomet, ali realnost je takva."

Dinamo u Karlovac dolazi kao veliki favorit i Pamić tvrdi kako neće biti nikakve senzacije.

"Kup je čudno natjecanje u kojem je sve moguće, ali ovdje nema mjesta senzaciji. Bez obzira na Varaždin i Dinamov kiks, Modri će napraviti sve da ovdje dođu do pobjede i bez stresa prođu dalje. Dinamo je bez obzira na sve najbolja momčad u Hrvatskoj, odlično je krenuo i u Ligi prvaka te će ovdje ući ozbiljno u utakmicu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!