Nogomet

Asistencija Nikole Vlašića u uvjerljivoj pobjedi CSKA

Dario Dodić • nedjelja, 29.09.2019.
Asistencija Nikole Vlašića u uvjerljivoj pobjedi CSKA
Foto: EPA

Nogometaši moskovskog CSKA u sklopu 11. su kola ruskog prvenstva gostovali kod Urala u Jekaterinburgu i slavili s 3:0. Odličan je bio Nikola Vlašić, dobru partiju upotpunio je asistencijom za prvi gol...

Pobjedom 3:0 u gostima kod Urala u 11. kolu ruske Premier lige nogometaši moskovskog CSKA vratili su se na vrh ljestvice, koji je privremeno držao Rostov. Veliku rolu u pobjedi Moskovljana još je jednom imao i Nikola Vlašić.

Hrvatski je reprezentativac odigrao odličnu utakmicu, a začinio ju je i asistencijom kod prvog gola u 17. minuti. Kratko su gosti izveli korner s desne strane, loptu je dobio Vlašić i u sredini pogodio Magnussona, koji zabija za 1:0.

Sudjelovao je Vlašić i kod drugog gola Moskovljana, lijepo je petom proigrao Fernandesa, koji asistira Sigurdssonu za 2:0 u 57. minuti. Osam minuta kasnije Bijol postavlja konačnih 3:0.

Vlašić je u igri bio do 69. minute kada ga je zamijenio Bistrović. Zvonimir Šarlija odigrao je svih 90 minuta za CSKA. Valja istaknuti i da su gosti propustili realizirati najstrožu kaznu u 76. minuti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!