Nogomet

Prosinečki: "Ako damo sve od sebe, možemo se nadati dobrom rezultatu"

Petar Jenjić • subota, 12.10.2019.
Prosinečki: "Ako damo sve od sebe, možemo se nadati dobrom rezultatu"
Foto: EPA

Izbornik BiH Robert Prosinečki najavio je utakmicu protiv Finske i istaknuo kako vjeruje da momčad može još nešto napraviti i ipak izboriti veliko natjecanje...

Danas od 18 sati Bosna i Hercegovina igra kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo protiv Finske u kojoj mora doći do pobjede.

Susret je najavio izbornik Robert Prosinečki koji je svjestan situacije te ističe da se mogu nadati dobrom rezultatu ako daju sve od sebe. Dodao je kako mora postojati igrač koji će zamijeniti Edina Džeku.

"Ovo nam je najvažnija utakmica, moramo ići prema naprijed. Nema druge opcije. Svaki drugi rezultat i Finci vjerojatno idu dalje. Znam koji će prvih 11 istrčati na teren i dati sve od sebe, netko mora zamijeniti Džeku. Cijela ekupa mora biti zajedno da bismo napravili dobar rezultat."

BiH je trenutno na sedam bodova, dok Finci imaju pet više.

"Znamo kakva je situacija, utakmica odlučuje o putu dalje. Ako damo sve od sebe, možemo se nadati dobrom rezultatu. Sigurno je da imamo taj inat. Očekujem podršku navijača, kroz ove utakmice nismo ih razveselili, ali sutra želimo biti što bolji. Vjerujemo da možemo napraviti još neke stvari i otići na veliko natjecanje", dodao je Prosinečki, prenose BiH mediji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!