Nogomet

Prosinečki pohvalio Kvržića: "Dobili smo jednu sigurnost, a igra jako dobro u oba smjera"

Petar Jenjić • nedjelja, 13.10.2019.
Prosinečki pohvalio Kvržića: "Dobili smo jednu sigurnost, a igra jako dobro u oba smjera"
Foto: EPA

Izbornik Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, pohvalio je igrača Rijeke Zorana Kvržića na odličnom nastupu, no nije želio previše pričati o pojedincima jer je cijela momčad odigrala jako dobro protiv Finske...

Kada je trebalo, BiH je uspjela doći do pobjede, i to protiv izravnog konkurenta za odlazak na Europsko prvenstvo - Finske, s ukupnih 4:1.

"Mislim da smo odigrali jako dobro, bili smo bolji u svim aspektima. Trkački izvanredni. Kada radiš tako, onda te pomazi i sreća. Lijep je rezultat i momcima mogu samo čestitati. Već se sada moramo pripremati za dalje, sutra putujemo u Grčku. Moramo pobjeđivati kako bismo zadržali šanse za Europsko prvenstvo", kazao je nakon utakmice izbornik Robert Prosinečki.

Nije želio govoriti tko će igrati protiv Grčke koja nema imperativ pobjede i igrat će u nešto pomlađenijem sastavu.

"Vidjet ćemo još. Momci su odigrali dobro i ako budemo tako igrali i u Grčkoj, onda svakako možemo biti opasni. Imat ćemo šanse za pobjedu. Nadam se da ćemo ostati u istom ritmu. S Grcima ne može biti lako, u kakvom god sastavu igrali. Probat će neke nove igrače i sigurno će pokušati pobijediti. Ponavljam, jednostavno moramo biti kao danas i onda možemo računati na pobjedu."

Odličnu je utakmicu odradio i Zoran Kvržić na desnom beku, a pohvalio je i nastupe Adnana Kovačevića i Izeta Hajrovića.

"Sigurno smo dobili s Kvržićem. U Rijeci igra jako dobro na ovoj poziciji. Dobili smo jednu sigurnost, a igra jako dobro u oba smjera. Svi su momci odigrali fenomenalno, a Izet je isto odigrao odlično. Isto tako moram pohvaliti i Kovačevića. Da sada ne idem pojedinačno, svi su bili odlični."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!