Nogomet

Kutak za kladioničare: Kosovo traži važna tri boda, Zadar prekid crnog niza

Branimir Korać • ponedjeljak, 14.10.2019.
Kutak za kladioničare: Kosovo traži važna tri boda, Zadar prekid crnog niza
Foto: EPA

Ponedjeljak po običaju nije sportski bogat, ali ovaj put zanimljiviji je za europske nogometne kvalifikacije, a u akciji su i košarkaši Zadra protiv Krke...

Kosovo - Crna Gora

Reprezentacija Kosova još uvijek sanja jedno od prva dva mjesta i to nije uopće nemoguća misija. Trenutno su treći na ljestvici s četiri boda manje od drugoplasirane Češke i s utakmicom manje. Pobjeda protiv Crne Gore približila bi Kosovo na bod zaostatka za Češkom, a upravo protiv Češke igrat će u sljedećem kolu. Crna Gora odavno je otpala, nema nijednu pobjedu, uhvatila je tri remija i daleko je od vodećih pozicija. Kosovo je i u prvom susretu u Podgorici pokazalo da može igrati s Crnogorcima, a sada će kao domaćin biti još opasniji.

Prognoza: Pobjeda Kosova

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Kosova 1.75, neriješeno 3.80, pobjeda Crne Gore 6.00

Moldavija - Albanija

Nije Albanija toliko jaka da bi glatko slavila koliko je Moldavija loša. O kvaliteti ove Moldavije, dovoljno govori sama ljestvica, na njoj je na dnu čak iza Andore koja ju je upravo svladala prije tri dana. Kada izgubiš od Andore, onda je sve jasno, jednostavno nisi dobar. Albanija je možda više očekivala od ovih kvalifikacija, no morat će se zadovoljiti da je u rangu Islanda ispod Francuske i Turske, a iznad Moldavije i Andore. Dok je Andora pobjeđivala Moldaviju, Albanija je u Turskoj tijesno izgubila 1:0 golom duboko u sudačkoj nadoknadi nakon pogreške Ismajlija i Strakoshe.

Prognoza: Pobjeda Albanije

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Moldavije 4.10, neriješeno 3.00, pobjeda Albanije 2.00

Zadar - Krka

Zadar na svom parketu dočekuje Krku i očekuje pobjedu. Neće biti lagan posao, Krka u Zadru ima jako dobar omjer i u zadnje vrijeme Zadrani je nikako nisu uspijevali svladati na svom parketu, ali svaka nova sezona donosi novi roster i nove igrače i novu priliku. Na startu protiv Budućnosti Zadar je imao dobro razdoblje igre, ali nakon toga je protiv Cibone igrao jako loše. Na svom parketu tražit će prvu pobjedu u regionalnoj ligi, Krka nije bauk i Zadar u tom susretu ima dobre šanse, bez obzira na zajedničku povijest.

Prognoza: Pobjeda Zadra

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Zadra 1.55, neriješen 18.0, pobjeda Krke 3.30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!