Nogomet

Kulenović: "Vraćamo se prezadovoljni kući, vidi se veliki pomak u igri"

Branimir Korać, hns.family • ponedjeljak, 14.10.2019.
Kulenović: "Vraćamo se prezadovoljni kući, vidi se veliki pomak u igri"
Foto: Pixsell

Sandro Kulenović zabio je tri gola, odigrao je odličnu utakmicu i potvrdio status prvog napadača reprezentacije, a Hrvatska je pregazila San Marino sa 7:0...

Sandro Kulenović bio je vrlo raspoložen i postigao je tri pogotka. Napadač Dinama prometnuo se u prvog napadača reprezentacije i kao jedan od vođa ove generacije.

"Imali smo samo sedam dana s novim izbornikom, no kući se vraćamo prezadovoljni jer smo postigli čak 11 pogodaka u dvije utakmice, primili samo jedan i vidi se veliki pomak u igri. Presretan sam zbog svog učinka od četiri pogotka, odnosno ovog hat-tricka San Marinu i nadam se da ću nastaviti pomagati reprezentaciji na bilo koji način. Pokazali smo da nam nekoliko pogodaka nije dovoljno, uvijek smo tražili još, ali ima još mjesta za napredak. Odmah se okrećemo susretima s Litvom i Češkom u kojima tražimo svih šest bodova."

Važnu ulogu u ovoj reprezentaciji ima i Mario Ćuže koji se preporodio nakon odlaska na posudbu u Istru 1961.

"Zasluženo smo pobijedili nakon dobrog otvaranja. Igrali smo ozbiljno od početka do kraja, odradili sve što je izbornik tražio i cijeli je stožer zadovoljan. Novi izbornik i njegovi suradnici stvarno su odlični. Nismo mnogo mijenjali, a pristup je bio izvrstan i naš je karakter izašao na vidjelo."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!