Nogomet

Hajrović: "Grci su više željeli pobjedu. Problem u izborniku? Ma nije on na terenu"

Mihaela Bradovski • srijeda, 16.10.2019.
Hajrović: "Grci su više željeli pobjedu. Problem u izborniku? Ma nije on na terenu"
Foto: Pixsell

Izet Hajrović sudjelovao je u tragičnom nastupu Bosne i Hercegovine u Grčkoj gdje je BiH pokvarila sve ono dobro što je napravila protiv Finske...

Bosna i Hercegovina upisala je poraz u Grčkoj 2:1 i pokvarila odličan posao u susretu s Finskoj. U Grčkoj je treba pobjedu pod svaku cijenu, a odigrala je jako lošu utakmicu i zasluženo je poražena.

"Smanjili smo šanse, ali još uvijek su tu i možemo se još nadati. Moramo dobiti još ove dvije utakmice i onda vidjeti što će Finska napraviti. Ovo nas je sigurno jako pogodilo, ali to je nogomet i idemo dalje."

Hajrović smatra kako su Grci više željeli tu pobjedu što je teško shvatljivo.

"Grci su jednostavno više htjeli pobjedu. Vratili smo se nakon onog primljenog gola, kod 1:1 ulaziš u drugo poluvrijeme, ali smo onda bez veze primili taj gol i bilo je teško još jednom se vratiti. Puno se istrošiš, u tri dana odigraš dvije utakmice, malo nas je i fizički to ubilo."

Na upit kako je moguće da Grčka želi više pobjedu, a susret je važniji BiH, Hajrović nije imao odgovor.

"Ne znam, dobro smo odigrali protiv Finske, svi smo se digli, onda dođeš ovdje i, ne znam, čudno je i meni, ne znam što reći."

Problem u izborniku nije.

"Ma nije. Nije on na terenu, mi smo na terenu, a on nam daje zadatke koje mi nismo ispoštovali kako treba. Nismo loše stajali, ali nedostaje nam još tih par postotaka više za pobjedu."

FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!