Nogomet

Kvržić: "Probat ćemo kroz Ligu nacija otići na Europsko prvenstvo"

Marjan Kreševac • srijeda, 16.10.2019.
Kvržić: "Probat ćemo kroz Ligu nacija otići na Europsko prvenstvo"
Foto: FaH

Reprezentacija Bosne i Hercegovina kompromitirala je sve šanse za plasman na Euro 2020 preko kvalifikacija, jedina nada koja im ostaje da vide jedno veliko natjecanje je Liga nacija...

Nakon euforije protiv Finske i velike pobjede vrlo brzo stiglo je triježnjenje i okrutna realnost u kojoj je BiH izgubila gotovo pa sve šanse za plasman na Euro 2020 preko kvalifikacijske grupe.

Nada da vide Euro je Liga nacija: "Idemo probati kroz Ligu nacija plasirati se na Euro. Dat ćemo sve od sebe da to napravimo", izjavio je bočni igrač Zoran Kvržić.

Svjestan je Kvržić da je ovo u Grčkoj bila jedna izrazito loša predstava: Mislim da je ova utakmica ostavila dosta posljednica. Imali smo dosta tehničkih i taktičkih grešaka. Što je tu je, idemo dalje."

Pitanje je samo može li se s ovakvom igrom dalje, igra bez želje, bez agresivnosti na terenu, s naznakom fizičke nemoći teško može odvesti reprezentaciju Bosne i Hercegovine tamo gdje želi.

Realan je Kvržić u detektiranju problema, ali treba naći i rješenje za iste: "Mislim da smo i fizički dosta pali u drugom dijelu. Nije bilo ni svježine ni agresivnosti, ni bilo čega."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!