Nogomet

Ante Vukušić ponovno strijelac, nova dva gola u pobjedi Olimpije Ljubljane

Petar Jenjić • nedjelja, 27.10.2019.
Ante Vukušić ponovno strijelac, nova dva gola u pobjedi Olimpije Ljubljane
Foto: EPA

Ante Vukušić zabio je dva gola u pobjedi Olimpije Ljubljane koja je jučer u sklopu 15. kola slovenskog prvenstva bila bolja od Aluminija...

Prvo mjesto u slovenskom prvenstvu čvrsto drži Olimpija Ljubljana, a jučer je upisala desetu pobjedu sezone. Na domaćem terenu svladala je Aluminij s 3:1 te tako pobjegla na pet bodova prednosti.

Nakon prvog poluvremena domaćin je vodio pogotkom Luke Menala, a u nastavku, u razmaku od 50. do 59. minute riješio je pitanje pobjednika.

Oba pogotka postigao je Ante Vukušić. Hrvatski nogometaš prvo je poentirao iz penala, a nakon toga lakoćom pogodio nakon odbijanca iz blizine. Tako je došao do brojke od 13 golova u sezoni te je i dalje najbolji strijelac lige.

Konačan rezultat postavio je Nemanja Jakšić u 78. minuti. Osim Vukušića, cijelu utakmicu u dresu Olimpije odigrao je i Bojan Knežević, dok je Matija Orbanić susret odgledao s klupe.

Kod gostiju je cijelu utakmicu branio Matija Kovačić, a igrali su i Renato Pantalon, Nikola Leko i Ante Živković, dok je u igru još ušao Mihael Klepac, a Ivan Kontek gledao s klupe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!