Nogomet

Ćaleta-Car: "Nadam se da ću svojim igrama i ponašanjem pokazati da zaslužujem biti reprezentativac"

Mihaela Bradovski • utorak, 29.10.2019.
Ćaleta-Car: "Nadam se da ću svojim igrama i ponašanjem pokazati da zaslužujem biti reprezentativac"
Foto: FaH

Duje Ćaleta-Car "odmrznut" je i ponovno je u reprezentaciji. Vratio se nakon što je bio na ledu zbog propuštanja Europskog prvenstva do 21 godine u Italiji i San Marinu...

Kao što se i pretpostavljalo, Zlatko Dalić ponovno je pozvao Duju Ćaleta-Cara u reprezentaciju. Kazna je očito odrađena i stoper Marseillea ponovno je među reprezentativcima.

"Presretan sam što sam opet u reprezentaciji, već u ponedjeljak ujutro kada su mi počeli slati članke u kojima stoji da ću biti pozvan u reprezentaciju, uljepđalo mi je dan", kaže Ćaleta-Car za Sportske novosti.

Ćaleta-Car još nije obavio razgovor s izbornikom, ali nema sumnje da ga to čeka.

"Još nismo razgovarali nego je samo stigao poziv za okupljanje."

U Marseilleu se ustalio, a mogao bi zaigrati već protiv Slovačke s obzirom da je Hrvatska u problemima na stoperskoj poziciji.

"U kontinuitetu nastupa sam, nadam se da ću tako i nastaviti te svojim igrama i ponašanjem pokazati da zaslužujem biti reprezentativac."

Za vikend je nastupio protiv PSG-a u teškom porazu 4:0, no iako je Marseille primio četiri gola, Ćaleta-Car bio je među boljima.

"Teško je igrati protiv PSG-a, stvarno su moćni i svijet za sebe u rancuskoj ligi. Mislim da sam korektno odigrao i mogu biti zadovoljan."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!