Nogomet

Prosinečki pozvao Menala i Hajradinovića u reprezentaciju BiH

Petar Jenjić • četvrtak, 31.10.2019.
Prosinečki pozvao Menala i Hajradinovića u reprezentaciju BiH
Foto: EPA

Izbornik Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki pozvao je u reprezentaciju igrača Dinama Luku Menala koji je na posudbi u Olimpiji Ljubljani, kao i nekadašnjeg igrača Osijeka Harisa Hajradinovića...

Pred Bosnom i Hercegovinom posljednje su dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Italije 15. studenog i Lihtenštajna 18. studenog u Vaduzu.

Tom prilikom izbornik Robert Prosinečki sastavio je popis od 25 igrača, a na njega je uključio nekadašnjeg igrača Osijeka Harisa Hajradinovića i igrača Dinama Luku Menala koji je na posudbi u ljubljanskoj Olimpiji.

"Nemam milijun igrača. Pozvali smo i Amera Gojaka koji ima problema sa skočnim zglobom. S njim sam razgovarao pa ćemo vidjeti koliko će oporavak trajati. Rekao mi je da će biti spreman do sredine studenog, ali moramo to još vidjeti. Dolazi nam Italija, u Zenici igramo uvijek jako dobro i to je svakako dobra prigoda da odigramo dobru utakmicu i pokažemo da vrijedimo", rekao je Prosinečki.

U posljednje dvije kvalifikacijske utakmice računat će i na Edina Džeku i Miralema Pjanića. Šanse za plasman na Euro su minimalne, to jest, svedene su samo na teoriju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!