Košarka

Šamanić ponovno među prvim imenima Austina, Bucksi povukli Bendera iz Wisconsina

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.11.2019.
Šamanić ponovno među prvim imenima Austina, Bucksi povukli Bendera iz Wisconsina
Foto: Pixsell

Luka Šamanić i dalje je među boljim igračima Austin Spursa, ovaj put nije krenuo u startnoj petorci, a pomogao je Spursima na putu do pobjede protiv Stockton Kingsa...

Još jedan dobar nastup je iza Luke Šamanića u G-League. Šamanić se u Austin Spursima polako upoznaje s američkom košarkom, trebat će mu još dosta vremena da dosegne onu željenu razinu i svaka minuta i u razvojnoj ligi je bitna.

U nedjelju su Spursi igrali protiv Stockton Kingsa i upisali pobjedu 108:99, a Šamanić je s klupe odradio 24 minute. Za to vrijeme upisao je 14 poena (3/6 za dva, 1/2 za tri, 3/3 slobodna) uz osam skokova i tri asistencije.

Prvo ime Spursa bio je Chimezie Metu s 21 poenom i devet skokova, Šamanić je bio drugi strijelac, a Keldon Johnson dodao je 13 poena i osam skokova.

Kod Stockton Kingsa Kyle Guy ubacio je 29 poena (7/16 trica) uz osam skokova i šest asistencija, a Eric Mika dodao je 25 poena i 12 skokova.

Inače, Dragan Bender nije igrao za Wisconsin Herd u nedjelju, Bucksi su ga povukli iz razvojne lige i u konkurenciji je za dvoboj protiv Chicago Bullsa u noći s ponedjeljka na utorak.

Povratak u trening Bucksa lijep je rođendanski poklon za Bendera.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!