Košarka

Ivica Zubac iskoristio svoje minute, Clippersi u završnici slomili Rocketse

Petar Jenjić • subota, 23.11.2019.
Ivica Zubac iskoristio svoje minute, Clippersi u završnici slomili Rocketse
Foto: EPA

Los Angeles Clippersi u završnici utakmice osigurali su pobjedu protiv Houston Rocketsa, slavili su sa 122:119. Ivica Zubac nije igrao puno, ali je iskoristio dobivene minute...

Posljednja utakmica dana upravo je završila, a do pobjede su stigli Los Angeles Clippersi koji su na domaćem parketu bili bolji od Houston Rocketsa sa 122:119 te tako stigli do 11. pobjede ove sezone, a protivniku nanijeli peti poraz.

Utakmica je bila izjednačena sve do samo kraja. James Harden zabio je za vodstvo Houstona 119:118, da bi na drugoj strani, 15.4 sekunde prije kraja, Kawhi Leonard poentirao za Clipperse. Russell Westbrook promašio je za Rocketse, a Paul George s linije slobodnih bacanja potvrdio pobjedu svoje momčadi.

Lou Williams s 26 poena i osam asistencija predvodio je Clipperse, Kawhi Leonard dodao je 24 poena i šest skokova. Ivica Zubac za 13 minuta dodao je osam poena (4/4 za dva), pet skokova i dvije asistencije.

James Harden kod Rocketsa je ubacio 37 poena, osam skokova i 12 asistencija, Russell Westbrook dodao je 22 koša, pet skokova i šest asistencija.

NBA:
LA Clippers - Houston Rockets 122:119

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!