Košarka

Sjajni Bogdanović i Mitchell "utrpali" polovicu poena u pobjedi Jazza, nastupio i Bender

Petar Jenjić • nedjelja, 24.11.2019.
Sjajni Bogdanović i Mitchell "utrpali" polovicu poena u pobjedi Jazza, nastupio i Bender
Foto: EPA

Donovan Mitchell i Bojan Bogdanović bili su prva imena u pobjedi Utaha Jazza protiv New Orleans Pelicansa, dok je kratko na terenu bio i Dragan Bender u slavlju Milwaukee Bucksa...

Ni Ante Žižić ni Mario Hezonja nisu nastupili u dvoboju dvaju klubova iz kojeg su kao pobjednici izašli Cleveland Cavaliersi koji su slavili sa 110:104 te tako prekinuli niz od šest poraza.

Jordan Clarkson s 28 poena i Tristan Thompson s 25 poena i devet skokova bili su najbolji u pobjedničkim redovima.

Damian Lillard s 23 poena, osam skokova i osam asistencija i C.J. McCollum s 20 poena, šest skokova i pet dodavanja bili su najbolji kod Blazersa.

Milwaukee Bucksi svladali su Detroit Pistonse sa 104:90, u utakmici u kojoj se nijednom nisu našli u zaostatku. 13. pobjedu sezone osigurali su serijom 12:0 na početku posljednje četvrtine kada su poveli sa 89:69.

Giannis Antetokounmpo s 28 poena i deset skokova bio je najbolji u pobjedničkim redovima, a sitnu minutažu od dvije minute dobio je Dragan Bender koji je dodao asistenciju i blokadu bez upućenog šuta prema košu.

Derrick Rose s 20 poena i šest asistencija predvodio je Pistonse.

Iako je vodila cijelu utakmicu, Utah Jazz morala je u završnici osiguravati pobjedu protiv New Orleans Pelicansa koje je svladala sa 128:120, a ponovno su u prvom planu bili Donovan Mitchell i Bojan Bogdanović koji su bili prvi igrači susreta.

Imala je Utah 12 koševa viška (122:110), nešto više od dvije minute prije kraja, ali tricom Brandona Ingrama Pelicansi se spuštaju na minus četiri (124:120). Međutim, Green i Bogdanović s linije slobodnih bacanja potvrdili su pobjedu.

Donovan Mitchell susret je zaključio s 37 poena, sedam skokova i pet asistencija, a Bojan Bogdanović s 28 poena (7/10 za dva, 3/7 za tricu, slobodna bacanja 5/7), pet skokova i pet asistencija za 36 i pol minuta na parketu.

Brandon Ingram s 33 poena i Jrue Holiday s 28 poena, pet skokova i četiri ukradene lopte bili su najbolji kod Pelicansa.

NBA:
Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers 110:104
Milwaukee Bucks - Detroit Pistons 104:90
Utah Jazz - Detroit Pistons 128:120

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!