Nogomet

Ćorluka igrao cijelu utakmicu u porazu Lokomotiva, Club Brugge do boda sudačkoj nadoknadi

Petar Jenjić • utorak, 26.11.2019.
Ćorluka igrao cijelu utakmicu u porazu Lokomotiva, Club Brugge do boda sudačkoj nadoknadi
Foto: EPA

Odigrane su prve dvije utakmice 5. kola Lige prvaka. Galatasaray i Club Brugge odigrali su bez pobjednika, dok je Bayer Leverkusen slavio u gostima kod Lokomotiv Moskve...

Galatasaray - Club Brugge 1:1

U dvoboju momčadi bez pobjede nijedna nije uspjela doći do pobjede. Galatasaray i Club Brugge remizirali su 1:1 pa tako Belgijci ostaju na bod prednosti ispred današnjeg protivnika na trećem mjestu.

Poveli su Turci u 11. minuti. Omer Bayram proigrao je Adema Buyuka koji se okrenuo pored protivničkog braniča i krasno pogodio sa sedam metara.

Nakon postignutog gola domaćin se mučio doći u pravu priliku, a više su prijetili gosti. Međutim, Muselera je u nekoliko navrata bio na pravom mjestu.

Niti u drugom poluvremenu nije se previše toga promijenilo, a blizu je bio Okereke koji je u 80. minuti iz blizine proslijediti loptu u gol.

I onda je u 91. minuti Club Brugge stigao do poravnanja nakon što je Krepin Diatta sjajno pogodio s dvadesetak metara. Nakon toga dobio je drugi žuti karton nakon skidanja dresa.

Isto je dobio i Clinton Mata koji je srušio korner zastavicu priliku slavlja. Međutim, rezultat se više nije promijenio.

Lokomotiv Moskva - Bayer Leverkusen 0:2

Do druge uzastopne pobjede u Ligi prvaka stigao je Bayer Leverkusen koji je slavio na gostovanju kod Lokomotiv Moskve s 2:0 te tako stigao do šest bodova, tri više od današnjeg protivnika.

U 11. minuti gosti su poveli uz dosta sreće. Nije domaćin uspio odbiti loptu nakon kornera, a ona je pogodila Rifata Žemaletdinova te se odbila u gol.

Na 2:0 Bayer je povećao u 54. minuti kada je Aranguiz proigrao Svena Bendera koji sjajnim udarcem iz voleja pogađa suprotni kut.

I jedna i druga momčad bile su opasne kroz dobar dio utakmice, ali ruska momčad svoje šanse nije uspjela iskoristiti.

Vedran Ćorluka odigrao je cijelu utakmicu za domaću momčad.

Liga prvaka, skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

5. kolo

Galatasaray1:1Club Brugge
PSG2:2Real Madrid
1PSG 617:2+1516
2Real Madrid 614:8+611
3Club Brugge 64:12-83
4Galatasaray 61:14-132

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!