Nogomet

I drugi vikend Kutije šibica nudi nogometne poslastice, niz bivših prvoligaša u akciji

Sportnet • petak, 29.11.2019.
I drugi vikend Kutije šibica nudi nogometne poslastice, niz bivših prvoligaša u akciji

Nakon iznimno zanimljivog početka i prvih utakmica odigranih proteklog vikenda pred nama je nastavak 1. kola seniorskog i veteranskog dijela MNT Kutija šibica 2019. powered by Coca-Cola koje će se tijekom subote 30. studenoga i nedjelje 1. prosinca igrati u tri dvorane: Domu sportova, SŠD Dubrava i ŠSD Boško Božić Pepsi – Trnsko. Tijekom ta dva dana biti će odigrane ukupno 43 utakmice, a sudeći po ekipama koje ćemo gledati i ovog vikenda posjetitelje očekuju više nego zanimljivi sportski okršaji, tim više jer se očekuju nastupi brojnih podnositelja.

U dvorani 2 Doma sportova u subotu će se igrati čak 15 utakmica među kojima su i nastupi podnositelja momčadi Tupek Auto, Restoran Dioniz-CBA1, Ritz Club i Pimont Zagreb – Staklo Matić. Pored prvih nastupa podnositelja turnira u Domu sportova je na rasporedu još nekoliko sjajnih okršaja poput susreta seniorske ekipe Last Minute Renta A Car protiv Prijatelja za koje igraju bivši igrači Hrvatskog dragovoljca Tadić, Tokić, Eterović i Ćorić. Odmah nakon njih u 11:40 sati na parket izlazi sjajna veteranska ekipa Ćosić Transport, koja stiže iz Austrije a koja je prošlog vikenda u pretkolu sa čak 7:0 svladala ekipu Caffe Bar Etna Zaprešić, sastavljene od nekoliko bivših prvoligaških nogometaša i nekadašnjih članova NK Inter Zaprešić poput Zvjezdana Brleka, Krunoslava Vidaka i Tomislava Žitkovića.

Ništa manje zanimljiv neće biti niti susret jakih momčadi Naturavita i slovenske Pivovarne Ressel Selo Ljubavi, te veteranske ekipe AKD i Stomatološki centar Flegar, za koju nastupaju poznata malonogometna imena braća Mavrović, Regvar i Juričić.

Utakmice turnira u subotu se igraju i u Dubravi gdje će se igrati 13 utakmica među kojima je već u 10:50 na rasporedu susret veteranskih ekipa Kašina-Alu-DP i Positive Brewery za koju nastupaju dobro poznati hakleri i uglavnom bivši velikonogometaši Cerin, Pavić, Vulelija, Likar i Runevski. U večernjim satima svakako će vrijediti pogledati utakmicu seniora Sportskih novosti protiv ekipe CB Flash – Zagreprokrom u kojoj igraju velikonogometaši iz NK Maksimira Krznar, Muhač i Tomašević.

Odmah nakon njih u 20:00 sati na rasporedu je MNK Vagabundo Adriatic Osigurenje, za koji igraju iskusni bivši velikonogometaši Mate Bilić, Hrvoje Vejić i Mario Budimir, dok je na suprotnoj strani jednako kvalitetna ekipa VNK Jarun Inservio. Zadnja utakmica u Dubravi je okršaj ekipa MNK Porto Tolero/Hotel Riva Brist protiv Ljekarne Derjanović HBR sport za koju igraju Čavlina, Hucika, Baturina, Perić i Dokupil.

U dvorani Boško Božić Pepsi – Trnsko u nedjelju je na rasporedu 15 utakmica među kojima također nekoliko potencijalno vrlo zanimljivih poput susreta ekipa Mikronis protiv Stela Bara u 13:20 ili okršaja momčadi Cvjetno poliklinika Milojević, inače osvajača seniorske Kutije 2017. godine za koju igraju igrači hrvatske futsal reprezentacije Matošević, Kanjuh i Grcić, i Bio-Veta. Podnositelji Pulpit Foto E Badrov susrest će se sa Starom Dvojkom, a Hoteli Maestral Ariva stižu s ekipom sastavljenom od dubrovačkih nogometaša predvođenih Karabogdanom na susret protiv ekipe 50+. I ekipa Spare Ribs je okupila poznata malonogometna imena Pavičića, Županca, Pinturića i Hržića, a susret će se s momčadi Lepoglava. Zadnja utakmica u Trnskom na rasporedu u 21:40 nudi okršaj odlične ekipe D.C. Grzela-Futura Dental i Air Casha za koji nastupaju Švigir, Bogdanović, Obilinović, Tomičić i Hrgović.

Karte za sve utakmice do same završnice moguće je kupiti po cijeni od 10 kuna putem online shopa te na blagajnama dvorana u kojima se igra, a više informacija kao i raspored igranja utakmica moguće je pronaći na službenoj stranici turnira www.kutija-sibica.hr te na Facebook profilu turnira.

SuperSport HMNL

1Square 1857:41+1637
2Stanoinvest Futsal Pula 1875:56+1931
3Futsal Dinamo 1852:41+1131
4Olmissum 1862:55+729
5Novo Vrijeme 1852:48+427
6Torcida 1856:58-223
7Crnica 1852:58-622
8Vrgorac 1851:58-719
9MNK Osijek 1863:75-1219
10Uspinjača Gimka 1856:86-3011

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometFutsal
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!