Nogomet

Stipe Perica dvostruki strijelac u remiju Mouscrona

Jan Šneler • nedjelja, 08.12.2019.
Stipe Perica dvostruki strijelac u remiju Mouscrona
Foto: EPA

U 18. kolu belgijske Jupiler lige, hrvatski napadač Stipe Perica postigao je dva pogotka u remiju Mouscrona protiv Standard Liegea...

Nekadašnji napadač Zadra i bivši hrvatski U-21 reprezentativac Stipe Perica odlično se snalazi u redovima belgijskog Mouscrona. U 18. kolu Jupiler lige, njegova momčad remizirala je sa Standard Liegeom, a Perica je postigao dva pogotka.

Prvi je hrvatski napadač zabio u 44. minuti za 1:1. Primio je niski ubačaj sa strane i silovito pogodio uz prvu stativu. Njegovoj momčadi pomoglo je malo što je Standard ostao s igračem manje u drugom dijelu, a Perica zabija vodeći pogodak u 81. minuti.

Ovoga puta primio je loptu na petnaestak metara i odmah lijepo pogodio suprotni kut. Činilo se da je to pobjednički pogodak, a uz to su gosti ostali bez još jednog igrača u 90. minuti. Ipak, u trećoj minuti sudačke nadoknade, dogodila se brza kontra Standarda i Maxime Lestienne zabija za 2:2.

Perici je ovo peti pogodak ove sezone u redovima Mouscrona. Ovo mu je već treći klub u kojem igra na posudbi iz Udinesea, a kako je krenuo, mogao bi vrlo dobro odraditi jednogodišnju posudbu.

Jupiler liga, 18. kolo:
Mouscron - Standard Liege 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!