Nogomet

Hrvatski trenerski dvoboj u Ujedinjenim Arapskim Emiratima: Leko na Jurčića za Top 3

Mihaela Bradovski • srijeda, 11.12.2019.
Hrvatski trenerski dvoboj u Ujedinjenim Arapskim Emiratima: Leko na Jurčića za Top 3
Foto: EPA

Ivan Leko i Krunoslav Jurčić odrađuju dobar posao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i bore se za vrh ljestvice. Danas ih očekuje i međusobni dvoboj u osmom kolu lige UAE-a...

Ivan Leko na klupi Al Aina i Kruno Jurčić na klupi Al Nasra susrest će se u osmom kolu prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata. Al Ain trenutno za nijansu bolje stoji na ljestvici, drži treće mjesto s 14 bodova, bodom više od četvrtoplasiranog Al Nasra.

Jurčićev Al Nasr je u seriji od četiri uzastopne pobjede, u zadnja tri kola nije primio niti gol i Leko je svjestan kako ga čeka težak posao.

"Ovo je za nas jako važna utakmica, protiv kvalitetne momčadi koja igra vrlo dobro pod vodstvom novog trenera Krunoslava Jurčića. Bit će teško, Al Nasr je vrlo dobar, već smo s njim igrali u Gulf Cupu i bio je vrlo uzbudljiv dvoboj", kaže Leko.

Al Ain je u tom susretu slavio s 3:1 nakon čega je Caio Zanardi dobio otkaz i na klupu sjeo Jurčić. Od Jurčićevog dolaska, Al Nasr je odigrao sedam utakmica i upisao šest pobjeda u svim natjecanjima i jedan remi.

Inače, na vrhu ljestvice je Al Sharjah s 20 bodova, ali i utakmicom više dok je drugoplasirani Al Ahli koji ima dva boda više od Al Aina i Al Nasra. Lekina momčad za liderom kasni šest bodova.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!