Nogomet

Gabriel Jesus: "Želim se ispričati, nisam vidio da su dva Dinamova igrača na travnjaku"

Branimir Korać • četvrtak, 12.12.2019.
Gabriel Jesus: "Želim se ispričati, nisam vidio da su dva Dinamova igrača na travnjaku"
Foto: FaH

Gabriel Jesus postigao je prvi pogodak Manchester Cityja, točnije izjednačio na 1:1, dok su dvojica igrača Dinama nakon primljenih udaraca ležali na travnjaku. Napadač Cityja nakon susreta ispričao se zbog toga...

Dinamo je vodio 1:0 kada se dogodila situacija koja je kasnije dovela do gužve na travnjaku, preispitivanja fair-playja kod igrača Cityja, ali sve je to Modrima malo značilo. Gabriel Jesus postigao je pogodak dok su dvojica Dinamovih igrača ležali na travnjaku i dok su gosti slavili pogodak i poravnanje, krenulo je naguravanje na travnjaku.

Nakon susreta strijelac se poželio ispričati.

"Nisam vidio da su igrači na travnjaku jer sam im bio okrenut leđima. Želim se ispričati zbog toga, nisam vidio", poručio je Jesus.

Na kraju Jesus je ipak sretan zbog postignutih pogodaka koji mu puno znače.

"Uživao sam, kada god zabijam uživam. Sretan sam sa suigračima, puno mi pomažu. Ovo mi puno znači, kada sam bio mlađi sanjao sam o Ligi prvaka i zato želim igrati, želim zabijati i imati loptu u nogama. Poseban je osjećaj zabiti hat-trick", ističe Jesus.

Jesus je imao niz od osam utakmica bez pogotka pa je u zadnjih tri zabio pet.

"Moram odraditi svoj posao, a moj posao je zabiti golove i pomoći momčadi, s loptom i bez nje. Sada golovi dolaze i ne želim stati, moram nastaviti zabijati."

Zanimljivo, svih deset golova Jesus je ove sezone zabio van Etihada.

"Mislim da je to samo slučajnost. Ponekad je tako pa evo sada ne zabijam kod kuće. Naravno d ai tamo želim zabiti, ali uopće o tome ne razmišljam. Svaka utakmica mi je ista i uvijek želim zabiti bez obzira gdje igramo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!