Nogomet

Kutak za kladioničare: Manchester United želi osigurati prvo mjesto, Anadolu Efes nastaviti niz pobjeda

Petar Jenjić • četvrtak, 12.12.2019.
Kutak za kladioničare: Manchester United želi osigurati prvo mjesto, Anadolu Efes nastaviti niz pobjeda
Foto: Pixsell

Danas je zadnji dan odigravanja po skupinama Europske lige, a izdvojili smo dvoboje Borussia Monchengladbach i Bašakšehira te Manchester Uniteda i AZ Alkmaara. Ponudu smo popunili zanimljivim susretom Eurolige u kojem Fenerbahče dočekuje Anadolu Efes...

Borussia Monchengladbach - Bašakšehir

U skupini J Europske lige još uvijek je sve moguće jer se tri ekipe bore za prve dvije pozicije. Tako današnji domaćin ima negativnu gol razliku (5:7), a danas mu je dovoljan bod protiv turske momčadi koja treba pobijediti, ali ako Roma izgubi od Wolfsbergera. Borussia igra u odličnoj formi, nedavno je svladala i Bayern, pa tako i danas očekujemo pobjedu od dva ili više razlike.

Prognoza: pobjeda Borussije s dva ili više razlike

Koeficijenti: 1 @2.20, X @3.60, 2 @3.20

Manchester United - AZ Alkmaar

Obje momčadi osigurale su plasman u drugu fazu natjecanja, a u ovoj utakmici bore se za prvu poziciju. Manchesteru bi i bod bio dovoljan za osiguravanje pprvog mjesta, ali jasno je da bi bilo poželjno za obje ekipe da budu u statusu nositelja. S obzirom na gol razliku obje ekipe, ne očekujemo preveliku golijadu.

Prognoza: 2-3 gola

Koeficijenti (Supersport): 0-1 @3.90, 2-3 @2.10, 4-5 @2.80

Fenerbahče - Anadolu Efes

Fenerbahče se polako počeo buditi s tri pobjede u nizu, a sada ih čeka težak izazov, utakmica protiv rivala Anadolu Efesa koji je trenutno na omjeru 10-2 u Euroligi. Gosti ulaze u susret sa šest pobjeda u nizu, a novu će tražiti i danas. S obzirom na to da je teško prognozirati konačnog pobjednika, ići ćemo na "sigurniju" soluciju i veći broj koševa.

Prognoza: više od 160.5 poena

Koeficijenti: manje @1.95, više @1.75

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!