Rukomet

Nastup BiH na Europskom prvenstvu pod upitnikom: "Ni marke nemamo za pripreme"

Petar Jenjić • petak, 20.12.2019.
Nastup BiH na Europskom prvenstvu pod upitnikom: "Ni marke nemamo za pripreme"
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Dopredsjendik Rukometnog saveza BiH Asim Šahman kazao je da momčad nema novca za pripreme te je nastup na Europskom prvenstvu pod znakom upitnika...

Početak priprema reprezentacije BiH za Europsko prvenstvo u rukometu pod upitnikom je nakon što je dopredsjednik Asim Šahman kazao je blokiran račun od strane federalne porezne uprave zbog duga od 850 tisuća eura.

Iako su rukometaši BiH prvi puta u povijesti izborili Europsko prvenstvo, možda do toga neće doći ako ne stigne pomoć od države, s obzirom na to da je i početak priprema neizvjesan.

"Ni marke nemamo za pripreme, ne možemo u hotel ući bez avansnog plaćanja punog iznosa troškova. U ovom trenutku ne znam hoćemo započeti pripreme, svi misle da će se stvari nekako riješiti u zadnji trenutak jer nezamislivo je da ne ode na Euro. Ako država ne pomogne, ostajemo bez svih opcija."

Vlada Federacije i sarajevske županije jedine su spremne pomoći financijski, ali zbog blokade ID poreznog broja Rukometnog saveza i poteškoća s dobivanjem novog broja, pomoć nije moguće uplatiti. Šahman je kazao za Dnevni avaz i da je bivša uprava Saveza davala lažne podatke u poslovanju.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!