Rukomet

Božović: "Cijenimo i poštujemo Hrvatsku, Srbiju i Bjelorusiju, ali se nikog ne bojimo"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 26.12.2019.
Božović: "Cijenimo i poštujemo Hrvatsku, Srbiju i Bjelorusiju, ali se nikog ne bojimo"
Foto: Pixsell

Miloš Božović s Crnom Gorom priprema se za nastup na Europskom prvenstvu, a nakon što završi Prvenstvo, priključit će se PPD Zagrebu...

Crna Gora bit će protivnik Hrvatskoj u skupini na Europskom prvenstvu u rukometu. Miloš Božović jedan je od crnogorskih aduta, a jasno mu je da njegova reprezentacija neće imati lagan posao u objektivno teškoj skupini za nju.

"Naša grupa je teška i zahtjevna, ali sve su takve. Pritiska nema, ali na Prvenstvo odlazimo pružiti sve od sebe u svakoj utakmici od prve do posljednje minute. Cijenimo i poštujemo Hrvatsku, Srbiju i Bjelorusiju, ali se nikoga ne bojimo. Nije problem ulogu favorita prepustiti protivnicima, ali oni će morati na parketu pokazati da su bolji od nas, a to neće biti nimalo lako", kaže Božović za Sportklub.

Božović nakon Europskog prvenstva seli u redove PPD Zagreba s kojim će nastaviti sezonu u koju je ušao kao igrač Tatabanye.

"Dogovor je bio da u Zagreb dođem tijekom ljeta, ali smo to promijenili i pridružit ću se novom klubu već nakon Europskog prvenstva. Sretan sam što ću moći surađivati s Veselinom Vujovićem koji je i inzistirao na mom dolasku. Iluzorno je govoriti o tome koliko se veselim nastupu u Ligi prvaka."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!