Rukomet

Lasica: "Suvišno je trošiti riječi o Hrvatskoj, dat ćemo sve od sebe pa što bude"

Branimir Korać • srijeda, 08.01.2020.
Lasica: "Suvišno je trošiti riječi o Hrvatskoj, dat ćemo sve od sebe pa što bude"
Foto: Pixsell

Crnogorci će pokušati iznenaditi Hrvatsku na startu Europskog prvenstva, ali svjesni su da ih očekuje ugledan i težak protivnik. Naravno, tek je prva utakmica, pouzdaju se u svoju borbenost, a potajno i hrvatsku nervozu na startu...

Marko Lasica iskusan je igrač i dobro poznaje Hrvatsku. Susretao se s hrvatskim igračima i kroz klupski i reprezentativni rukomet i vrlo cijeni protivnika koji ga čeka u prvom kolu.

"O Hrvatskoj je suvišno trošiti riječi. Dat ćemo sve od sebe pa što bude", poručio je član turskog Bešiktaša.

Crnogorci su u uoči odlaska na Europsko prvenstvo upisali dva poraza, Slovenija ih je vrlo visoko svladala s 37:22, ali protiv Sjeverne Makedonije već je bilo neizvjesnije i tu je Crna Gora poražena s tijesnih 25:24.

Lasica vjeruje kako će se do susreta s Hrvatskom vidjeti dodatni napredak. "Uočili smo nedostatke u tim pripremnim susretima. Pokušat ćemo ispraviti što možemo do tog dvoboja s Hrvatskom u kojem ćemo pružiti svoj maksimum."

I Lasica žali zbog problema s kojima se Crna Gora suočavala tijekom ovih priprema. Otpali su Nebojša Simović i Miloš Vujović, a protiv Hrvatske neće igrati niti Miloš Božović.

"Pehovi nam se stalno događaju, probat ćemo nadomjestiti ozlijeđene i doći do željene pobjede. Nikako ne uspijevamo nastupiti na nekom velikom natjecanju kompletni, ali nadam se da ćemo uspjeti ostvariti naš najbolji rezultat na ovom Prvenstvu. Homogenost i dobra atmosfera su naši aduti", dodaje Lasica.

Podsjećamo, susret između Hrvatske i Crne Gore na rasporedu je u četvrtak od 20:30 sati, a prije njih na parket dvorane u Grazu izlaze Bjelorusija i Srbija.

FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!