Košarka

Bogdanović vrlo dobar u pobjedi protiv skromnih Knicksa

Branimir Korać • četvrtak, 09.01.2020.
Bogdanović vrlo dobar u pobjedi protiv skromnih Knicksa

Utah Jazz upisao je novu pobjedu, sedmu u nizu, a ovaj put stradali su New York Knicksi. Dok su Jazzeri u pozitivnoj seriji, Knicksi idu suprotnim smjerom i ovo im je četvrti poraz zaredom...

Nakon one utakmice bez skokova i asistencija, ali s 35 poena, Bojan Bogdanović još jednom je predvodio Utah do pobjede. Ovaj put kod kuće protiv New York Knicksa koji očekivano nisu uspjeli pružiti jači otpor.

Bogdanović je predvodio strijelce Utaha s 20 poena i šutom 3/4 za dva, 4/10 za tri poena i 2/2 s linije slobodnih bacanja. Uzeo je i tri skoka te tri asistencije, a Jazzeri su s njim na parketu ostvarili +33.

Već do poluvremena bilo je sve poznato. Jazzeri su na odmoru imali 19 poena viška, a takvu razliku nisu ispustili u nastavku susreta.

Inače, Knicksi su nastupili bez Juliusa Randlea, vodećeg strijelca, a da Knicksi ne budu niti simpatični domaćim navijačima, pobrinuo se, tko drugi nego Bobby Portis.

Portis je naime u prvom poluvremenu grubo zahvatio Bogdanovića po glavi kada je ovaj išao na polaganje, srećom nije došlo do ozljede iako nije izgledalo ugodno.

Ovo je Jazzerima sedma pobjeda u nizu, a može se reći kako jako dobro koriste povoljan rasporet i nižu pobjede te stvaraju zaliku ouči težih ispita.

Uz Bogdanovića 20 poena ubacio je Emmanuel Mudiay, a po 16 poena i skokova dodao je Rudy Gobert. Kod poraženih Frank Ntilikina ubacio je 16 poena dok je Portis dodao 13 poena i 13 skokova.

NBA:
Utah Jazz - New York Knicks 128:104

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!