Rukomet

Filip Ivić napušta Njemačku, iduću sezonu branit će za Celje Pivovarnu Laško

Mihaela Bradovski • srijeda, 15.01.2020.
Filip Ivić napušta Njemačku, iduću sezonu branit će za Celje Pivovarnu Laško
Foto: Pixsell

Povremeni hrvatski reprezentativac Filip Ivić neće ostati u Gummersbachu i sljedeće sezone nosit će dres najbolje slovenske momčadi Celja Pivovarne Laško...

Filip Ivić pronašao je angažman za sljedeću sezonu. Ranije danas objavljeno je kako Gummersbach i Ivić neće nastaviti suradnju i sljedeće sezone, ali vrlo brzo stigla je potvrda Ivićevog angažmana za sljedeću sezonu.

Hrvatskom reprezentativcu dosta je druge njemačke lige i vraća se na veliku scenu te će nositi dres slovenskog prvaka Celja Pivovarne Laško.

"Neizmjerno sam sretan što dolazim u Celje i hvala klubu i mom zastupniku što je sve odrađeno tako brzo. Hvala i mojim bivšim suigračima i bivšim igračima Celja koji su mi preporučili dolazak u klub, pohvalili su i klub i okruženje. Odluka tako nije bila teška, Celje je klub s tradicijom, jedan od najvećih na ovim prostorima. Igra Ligu prvaka, ima odličan sustav rada, odličnu ekipu i siguran sam da ću se brzo uklopiti. Na svakom treningu i u svakoj utakmici davat ću svoj maksimum. Radujem se nastupu u ovoj dvorani kao domaćin, često sam branio za gostujuće ekipe i bio oduševljen punom dvoranom", kaže Ivić.

U Celju Ivića vide kao zamjenu za Klemena Ferlina, a uz njega sljedeće sezone u dresu Celja nastupat će Miljan Vujović.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!