Košarka

Bojan Bogdanović pomogao Jazzerima na putu do desete uzastopne pobjede

Branimir Korać • srijeda, 15.01.2020.
Bojan Bogdanović pomogao Jazzerima na putu do desete uzastopne pobjede

Utah Jazz nastavio je pobjednički niz i stigao je do desete uzastopne pobjede. Ona je došla u gostima kod Brooklyn Netsa koji su svladani sa 118:107...

Niti bivša momčad Bojana Bogdanovića nije uspjela zaustaviti njegovu sadašnju. Bogdanović i Jazzeri slavili su u gostima kod Brooklyn Netsa sa 118:107 te tako upisali jubilarnu desetu pobjedu.

Jazzeri su dominirali susretom i upisali očekivanu i zasluženu pobjedu bez da je Brooklyn ijednom ozbiljnije zaprijetio tijekom drugog poluvremena.

Bogdanović je nastavio s kvalitetnim nastupima i bio je jedan od najboljih igrača Jazzera i u ovom susretu. Na parketu je proveo 32 minute i za to vrijeme je upisao 18 poena (6/9 za dva, 2/7 za tri) čemu je dodao i dva skoka.

Utah je vodstvo preuzela u završnici prve četvrtine kada je stigla do serije 7:0 i povela 32:26 i do kraja susreta više nijednom nije izgubila vodstvo. U toj drugoj četvrtini dva puta su Netsi došli na poen zaostatka, jednom su imali i priliku za vraćanje vodstva, ali Caris LeVert nije pogodio i do kraja susreta svaki pokušaj potpunog povratka je osujećen.

U završnici druge i početkom treće dionice Jazzeri su napravili seriju 10:0, pobjegli na 63:58 i tek nekoliko puta domaćin se nakratko spuštao na jednoznamenkasti zaostatak, ali gosti su odmah odgovarali.

Jazzeri su do kraja susreta rutinski održavali prednost i na kraju su slavili sa 118:107.

Joe Ingles predvodio je pobjednika s 27 poena (6/8 trica), Donovan Mitchell dodao je 25 poena, a Rudy Gobert 22 uz 18 skokova.

Kod Netsa Kyrie Irving ubacio je 32 poena uz 11 asistencija i pet skokova, a Spencer Dinwiddie dodao je 17 poena i pet asistencija.

NBA:
Brooklyn Nets - Utah Jazz 107:118

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!