Rukomet

Kutak za kladioničare: Švedska se neće tako brzo oporaviti, Mađari puno motiviraniji

Branimir Korać • utorak, 21.01.2020.
Kutak za kladioničare: Švedska se neće tako brzo oporaviti, Mađari puno motiviraniji

Dva susreta s Europskog prvenstva rukometaša i nastup Marina Čilića na Australian Openu bit će u fokusu naše današnje ponude...

Švedska - Mađarska

Švedska u ovom trenutku izgleda poput razbijene vojske. Nevjerojatno je da reprezentacija koja je bila jedan od favorita za titulu doživi takav raspad nakon prvog poraza. Uz sve to Švedska je i domaćin. Ovdje će spašavati čast, ali mađarski motiv je veći i Mađarska zna da mora pobjeđivati ako želi proći dalje dok Švedska treba tek odraditi ove zadnje utakmice, ona do polufinala nikako ne može. Čak ih inače suzdržani Skandinavci ne štede kritike i konstantno se analizira gdje je problem nastao i zašto se ovo dogodilo. Nikakva analiza neće pomoći u ekspresnom roku da se reprezentacija pomogne.

Prognoza: Pobjeda Mađarske

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Švedske 2.00, neriješeno 7.50, pobjeda Mađarske 2.30

Portugal - Slovenija

Vrlo zanimljiv dvoboj je pred nama, Portugal će pokušati napraviti novo iznenađenje i ostati u igri za prolaz. No Slovenija također izgleda dobro, ima iskustva s velikih natjecanja, uglavnom su to igrači koji su prošli kroz velike klubove. Jure Dolenec je jedan od takvih, a ovdje ga očekuje nošenje velikog tereta. Ozljedom Vida Kavtičnika, Dolenec ima veću odgovornost, a očekuje se da će je i ovdje ponijeti. Prvi je strijelac slovenske reprezentacije, izvodi i sedmerce te bi trebao probiti granicu od 4.5 gola.

Prognoza: Jure Dolenec zabija 5 ili više golova

Koeficijenti (Supersport): Jure Dolenec ne zabija 5 ili više golova 2.00, Jure Dolenec zabija 5 ili više golova 1.70

Marin Čilić - Benoit Paire

Marin Čilić odlično je otvorio nastup na Australian Openu i pomeo je prvog protivnika, Francuza Corentina Mouteta. Za razliku od Čilića, Paire je imao vrlo težak dvoboj proziv Stebea, igrao je pet setova, ali je na kraju upisao pobjedu. Marin s njim ima dobar omjer, susreli su se pet puta od čega je Čilić slavio četiri puta i to u zadnja četiri meča.

Prognoza: Pobjeda Čilića

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Čilića 1.55, Pobjeda Pairea 2.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!