Rukomet

Argentina zabila nevjerojatnih 82 gola, organizacija Prvenstva katastrofalna

Mihaela Bradovski • srijeda, 22.01.2020.
Argentina zabila nevjerojatnih 82 gola, organizacija Prvenstva katastrofalna
Foto: Pixsell

U Brazilu je počelo Prvenstvo Južne i Središnje Amerike u rukometu, a ujedno služi i kao kvalifikacijsko za Svjetsko prvenstvo u Egiptu 2021. godine. S njega nam dolaze već prvog dana nevjerojatne vijesti...

Rukomet je za neke države još uvijek egzotika što se vidjelo i prvog dana Prvenstva Južne i Središnje Amerike. Naime Argentina koja je stalni sudionik velikih natjecanja igrala je protiv Bolivije i upisala ogromnu pobjedu.

Bilo je dovoljno svega nekoliko minuta da bi se znalo i vidjelo kako Argentinci protiv početnika neće imati nikakvih problema. Na kraju su slavili s nevjerojatnih 82:7, a utakmicu su otvorili s 12:0 za osam minuta.

Inače bilo je dosta problema na samom poprištu. Da bi došli do dvorane, Diego Simonet morao je podizati štapom kablove kako bi se autobus ispod njih provukao, a organizatori nisu osigurali niti lopte, no srećom Argentinci su ponijeli svoje u dvoranu.

Federico Pizarro zabio je 20 golova i bio najefikasniji, a u drugom kolu Argentinu čeka ozbiljniji posao, igrat će protiv Urugvaja koji je iznenadio Čile. Još su na Prvenstvu i Brazil i Paragvaj.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!