Košarka

Netsi i Bucksi razbili protivnike, Dallas bez najboljih igrača poražen kod Hawksa

Petar Jenjić • nedjelja, 23.02.2020.
Netsi i Bucksi razbili protivnike, Dallas bez najboljih igrača poražen kod Hawksa

Noćas su odigrane još tri utakmice na NBA parketima, a uvjerljive pobjede upisali su Brooklyn Netsi i Milwaukee Bucksi. Jedinu tijesnu pobjedu upisali su Atlanta Hawksi protiv Dallas Mavericksa...

Jako dobru, napadački balansiranu utakmicu, odigrali su Brooklyn Netsi koji su slavili visoko na gostovanju kod Charlotta Hornetsa. Osam igrača pobjedničke momčadi ubacilo je dvoznamenkast broj poena, a susret su prelomili u trećoj četvrtini koju su dobili s 33:18. Najveću prednost od 29 razlike imali su i na kraju susreta koji je završen rezultatom 115:86.

Timothe Luwawu-Cabarrot predvodio je Netse do pobjede s 21 poenom, Caris LaVert dodao je 17 poena i šest ukradenih lopti, a Garrett Temple 15 poena i 11 skokova.

Najbolji je u redovima Hornetsa bio P.J. Washington sa 16 poena i sedam skokova, dok je Malik Monk susret zaključio s 15 poena.

Do 17. pobjede u sezoni stigla je Atlanta koja je na domaćem parketu svladala Dallas Maverickse bez Luke Dončića koji je odmarao gležanj, kao i Kristapsa Porzingisa. Hawksi su na kraju stigli do pobjede od 111:107, iako su Mavericksi sve gotovo cijelu utakmicu bili u vodstvu, ali je domaćin u samoj završnici uspio izvući pobjedu. Posljednju četvrtinu dobio je s 34:21.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio John Collins s 35 poena i 17 skokova, dok je Trae Young dodao 25 poena, šest skokova i deset asistencija.

Maverickse je predvodio Tim Hardaway Jr. s 33 poena, dok je Seth Curry dodao 22 poena, šest skokova i pet asistencija.

Milwaukee Bucksi potpuno su dominirali protiv Philadelphia 76ersa te su na domaćem terenu slavili svoju 48. pobjedu sezone. Do pobjede su stigli rezultatom 119:98, vodili su cijelu utakmicu, a imali su i 25 poena viška.

Giannis Antetokounmpo predvodio je Buckse do pobjede s 31 poenom, 17 skokova i osam asistencija, dok je Khris Middleton dodao 25 poena i devet skokova.

Trojica igrača Sixersa ubacila su po 17 poena: Shake Milton, Joel Embiid (11 skokova) i Furkan Korkmaz (pet skokova).

NBA:
Charlotte Hornets - Brooklyn Nets 86:115
Atlanta Hawks - Dallas Mavericks 111:107
Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers 119:98

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!