Nogomet

Schmidt dobio otkaz, Damir Burić prvi kandidat za trenera Admire

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 24.02.2020.
Schmidt dobio otkaz, Damir Burić prvi kandidat za trenera Admire
Foto: Pixsell

Krizna situacija u Admiri koja je ostala bez trenera i traži zamjenu. Prema tvrdnjama austrijskih medija, Damir Burić je glavni kandidat za preuzimanje momčadi...

Nastavak sezone nije donio dobre vijest i pomak u Admiri i čelnici kluba povukli su potez koji se najavljivao. Dosadašnji trener Klaus Schmidt zaradio je otkaz.

U nastavku sezone Admira je prvo remizirala 2:2 protiv St. Pöltena koji se također bori za opstanak, a nakon toga poražena je kod kuće od Sturma 2:0.

Jedan od bitnih ljudi koji odlučuju o sportskom segmentu postao je i Felix Magath, a kako navode austrijski mediji, on je od početka bio vrlo nezadovoljan radom Schmidta, posebno intenzitetom treninga.

U susretu posljednjeg kola protiv Sturma Magath je bio na tribinama, ali nezadovoljan ih je napustio već prije poluvremena, a nedugo nakon susreta Schmidtu je poručeno kako se suradnja raskida.

Novi trener bit će predstavljen u utorak, a u prvom planu su Damir Burić i Peter Pacult. Obojica su nam jako dobro poznati, Pacult je jedno vrijeme proveo na klupi Cibalije, a Burić je donedavno vodio Hajduk. Ovo bi mu bio povratak na klupu Admire koju je već vodio i to uspješno prije odlaska u Greuther Fürth.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!