Nogomet

Gattuso: 'Jako malo su napravili u napadu, imamo šanse u uzvratu'

Jan Šneler • srijeda, 26.02.2020.
Gattuso: 'Jako malo su napravili u napadu, imamo šanse u uzvratu'

Remi je rezultat iz kojeg će obje momčadi izvući pozitivne i negativne strane, pa tako i trener Napolija Gennaro Gattuso...

Napoli definitivno nema laku sezonu i može još puno bolje igrati u Serie A i Ligi prvaka, ali mora im se priznati kako su danas odigrali jako dobro protiv Barcelone. Nije to bila ljepotica kola niti će se susret pamtiti po napadima već po vrlo dobroj i pokretljivoj domaćoj obrani.

"Barcelona se mučila i jako malo napravila u napadu. Igrali smo jako dobro kao momčad i napravili smo samo jednu grešku nakon koje je postignut izjednačujući pogodak. Zato sam razočaran. Inače, mogli smo biti puno efikasniji u napadu", rekao je nakon susreta Gennaro Gattuso.

Do posljednje trećine susreta Napoli je imao vodstvo i prilično dobro je izgledao na travnjaku. Barcelonina prednost u posjedu i kontroli lopte nije bila toliko značajna. Ipak, iako su gosti došli do remija koji im daje velike šanse, trener Napolija se ne predaje olako.

"Taktički smo izgledali gotovo savršeno, ali mogli smo odigrati puno bolje. Ipak, znamo koje su naše kvalitete i imamo šanse u uzvratnom susretu. Kada igramo kao momčad, možemo biti sjajni. Ništa još nije gotovo. Bit će teško na Camp Nou, ali idemo tamo po prolaz u četvrtfinale", zaključio je talijanski trener.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!