Nogomet

Kutak za kladioničare: Porto nema pravo na kiks u dramatičnoj borbi s Benficom

Branimir Korać • ponedjeljak, 02.03.2020.
Kutak za kladioničare: Porto nema pravo na kiks u dramatičnoj borbi s Benficom

Novi tjedan donosi nam nekoliko zanimljivih susreta na samom početku, a izdvajamo po jedan nogometni, košarkaški i teniski meč. Porto, Budućnost i Xiyu Wang naš su izbor za ponedjeljak...

Santa Clara - Porto

Porto je u borbi za naslov prvaka s Benficom i svaki gubitak bod(ov)a mogao bi biti koban. Iz Europe je ispao i ostalo mu je prvenstvo gdje je u odličnoj formi i gdje je u seriji pobjeda. Kako je Benfica imala dva poraza i izgubila u svega tjedan dana od Porta i Brage, razlika se istopila na samo bod i do kraja sezone mogla bi se voditi mrtva utrka. Kao i za Porto, za Benficu također vrijedi da svaki izgubljeni bod može značiti oproštaj od titule. Santa Clara je mirno u sredini poretka, daleko od borbe za Europu i opstanak.

Prognoza: Pobjeda Porta

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Santa Clare 7.50, neriješeno 4.50, pobjeda Porta 1.55

Budućnost - Mornar

Važan dvoboj za obje momčadi na rasporedu je u Podgorici, a ulog je velik. Budućnost treba pobjedu kako bi osigurala barem drugo mjesto i prednost domaćeg parketa u doigravanju što je iznimno bitno, a Mornar je u borbi za ulazak u prva četiri i doigravanje. Sastav iz bara je u pobjedničkom nizu, igra jako dobro, ali na gostovanju u Podgorici neće mu biti lako. Doduše nakon poraza Cedevite Olimpije onako visoko protiv Crvene zvezde, malo lakše diše i vratit će se na četvrto mjesto bez obzira na rezultat ovog susreta.

Prognoza: Pobjeda Budućnosti

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Budućnosti 1.50, neriješeno 20.0, pobjeda Mornara 3.50

Xiyu Wang - Vera Zvonareva

Sve bolja mlada Kineskinja Xiyu Wang na startu Challengera u Indian Wellsu igra protiv veteranke Vere Zvonareve. Ruskinja se ponovno vratila tenisu ove godine nakon nove stanke koju je uzela zbog ozljede, ali protiv Wang imat će težak posao. Kineskinja je jako dobro ušla u sezonu i u Acapulcu je već igrala polufinale, u Hua Hinu svladala i Petru Martić na putu do četvrtfinala.

Prognoza: Pobjeda Wang

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Wang 1.55, pobjeda Zvonareve 2.20

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!