Košarka

Široki napunio do vrha koš Vogošće, vrlo dobri Kraljević i Filipović

Branimir Korać • nedjelja, 08.03.2020.
Široki napunio do vrha koš Vogošće, vrlo dobri Kraljević i Filipović

U prvenstvu Bosne i Hercegovine Široki je u zadnjem kolu regularnog dijela sezone ugostio posljednjeplasiranu Vogošću i upisao je visoku pobjedu...

Vogošća je uvjerljivo najlošija momčad Prvenstva BiH, u 20 odigranih utakmica nema nijednu pobjedu, a prosječno prima preko 100 koševa po utakmici. Novu katastrofu doživjela je u Širokom Brijegu gdje je teško stradala sa 134:76.

Široki u ovom susretu nije niti igrao u najboljem sastavu, hrvatski reprezentativac i najbolji igrač Širokog Mateo Drežnjak uopće nije konkurirao za nastup, ali domaćin je svejedno briljirao i završio susret sa 68 posto ubačaja iz igre i s čak 30 skokova više. Široki je isto tako imao čak i 46 asistencija.

24 poena i pet skokova upisao je Jure Zubac, Josip Batinić dodao je 21 poen i pet asistencija, Ivan Karačić 19 poena uz deset skokova i pet asistencija. Treba istaknuti i 13 poena (3/4 za dva, 2/3 za tri, 1/1 slobodna) i četiri ukradene lopte za 13 minuta Gorana Filipovića te 18 minuta Filipa Kraljevića s 12 poena (5/6 za dva,2 /2 slobodna) uz tri skoka.

Rezultati by SofaScore

FOTO: Sutjeska/Foto MM

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!