Košarka

Postignut dogovor, Bilanov Sassari i Burgos ipak igraju pred praznim tribinama

Matej Kačan • utorak, 10.03.2020.
Postignut dogovor, Bilanov Sassari i Burgos ipak igraju pred praznim tribinama
Foto: Pixsell

Susret doigravanja košarkaške Lige prvaka između španjolskog San Pablo Burgosa i Dinamo Sassarija ipak će se odigrati nakon što su diljem Španjolske najavljene utakmice pred praznim tribinama...

Košarkaši Dinamo Sassarija ipak će odraditi uzvratni susret prve runde doigravanja u košarkaškoj Ligi prvaka. Miro Bilan i njegova ekipa su stigli u španjolski Burgos, ali su u ponedjeljak najavili kako se vraćaju u Italiju jer je Liga prvaka odbila zatvoriti vrata i igrati pred praznim tribinama.

Iz Dinama su tad rekli kako u Španjolskoj ne znaju s čim se nose te da se ekipa odmah vraća natrag u Italiju, ali su ipak košarkaški iz Sassarija ostali u Španjolskoj u iščekivanju dogovora i pozitivnog signala glede odigravanja ovog susreta.

To se u utorak i dogodilo pa je u sklopu najave susreta pred praznim tribinama diljem Španjolske u mnogim sportovima objavljeno kako će se i ova utakmica odigrati u Burgosu pred praznim tribinama. San Pablo je u prvom susretu slavio u Italiji s 84:81 uz 15 pena Bilana za poraženog domaćina.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!