Nogomet

Bayern i Chelsea također iza zatvorenih vrata, kao i LASK i United

Matej Kačan • utorak, 10.03.2020.
Bayern i Chelsea također iza zatvorenih vrata, kao i LASK i United
Foto: Damir Žbulj

Svakog sata pristiže sve više vijesti o sportskim događajima koji se otkazuju ili igraju pred praznim tribinama, a dvije potvrde su došle za gostovanja engleskih klubova u Njemačkoj i Austriji...

Imuna na koronavirus nisu ni područja srednje Europe pa su tako stigle službene potvrde kako će Chelsea i Manchester United na svojim gostovanjima u Njemačkoj i Austriji igrati pred praznim tribinama. Također, objavljeno je kako će se i doigravanje za Euro 2020. između Slovačke i Republike Irske također odigrati iza zatvorenih vrata.

Bayern će na svojoj Allianz Areni braniti 3:0 prednost iz Londona protiv Chelseaja, ali će biti lišen potpore svih poslovično brojnih i glasnih navijača. Također, istu sudbinu je doživio LASK iz Linza koji će ugostiti Manchester United, ali će stanovnici Linza ostati bez prilike da na svom stadionu pogledaju europskog velikana.

Predsjednik austrijske Bundeslige izrazio je žaljenje zbog ipak nužne odluke. Već ranije je objavljeno kako će Wolvesi u gostima kod Olympiakosa igrati pred praznim tribinama, a taj se par istaknuo zbog toga što je predsjednik grčkog kluba zaražen koronavirusom, dok je trener Wolvesa zavapio za otkazivanjem svih utakmica.

Sljedeći četvrtak bi u Njemačku trebali i Glasgow Rangersi, ali o toj utakmici nema službene potvrde te je škotski klub poručio kako pripreme teku najnormalnije, a da će navijači biti obaviješteni o svakoj promjeni planova ili odluci o praznim tribinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!