Ostali sportovi

UFC odgodio naredna tri događaja, Nurmagomedov i Ferguson još uvijek na rasporedu

Branimir Korać • utorak, 17.03.2020.
UFC odgodio naredna tri događaja, Nurmagomedov i Ferguson još uvijek na rasporedu

Među posljednjima koji su se odučili za odgode događanja je UFC koji je i službeno odgodio naredna tri događaja. Na programu i dalje prema rasporedu stoji borba Habiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona...

Dana White potvrdio je kako će se naredna tri UFC događaja odgoditi zbog pandemije koronavirusa. Dugo je UFC odolijevao, ali morao je i on pokleknuti.

"U svijetu borbe sam već 20 godina i to je ono što mi radimo, pronalazimo načine da održimo borbe bez obzira na sve. Međutim ovo je drugačije, cijeli svijet je pod utjecajem ovog i ništa nije važnije od zdravlja i sigurnosti i vas i vaše obitelji", istaknuo je White.

Vikend koji bi prvi sljedeći trebao biti s borbama na rasporedu je onaj 18. travnja za kada je najavljena velika borba između Habiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona.

"Ferguson i Nurmagomedov su i dalje na rasporedu i ta će se borba dogoditi. Slijedit ćemo upute, imat ćemo maksimalno deset ljudi u prostoriji, nadam se da će se stvari raščistiti do travnja i da će se borba održati. Napravit ćemo sve što je potrebno, vjerojatno ne u SAD-u, ali borba će se održati."

Prošlog vikenda u Brasiliji je održan UFC Fight Night pred praznim tribinama s maksimalnim brojem od 50 posjetitelja. "Nije bilo lako, ali uspjeli smo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!