Tenis

Isner: 'Ja ću biti u redu, ali neki igrači doslovno ovise o tjednoj zaradi'

Branimir Korać • nedjelja, 05.04.2020.
Isner: 'Ja ću biti u redu, ali neki igrači doslovno ovise o tjednoj zaradi'

Već tjednima traje rasprava oko teške situacije u dijelu teniskog svijeta, a John Isner još jednom upozorava da je veliki broj igrača koji su u problemima...

Vrhunski tenisači nemaju problema sa zaradom, oni će bez problema provući ovo krizno razdoblje, ali nisu svi tako talentirani i uspješni.

John Isner još je jedan od onih koji upozoravaju da ima igrača koji će teško preživjeti ovo vrijeme. Pritom ne misli na sebe, on je u karijeri samo od turnira zaradio više od 19 milijuna dolara, a samo ove sezone zaradio je više od 400 tisuća dolara, ne računajući zaradu od sponzora.

"Još uvijek raspravljamo o ovoj temi. Vrhunski igrači bit će u redu. Ja također neću imati problema, ali neki dečki doslovno ovise o isplati od tjedna do tjedna", upozorava Isner.

Još ranije dio tenisačica upozorio je ITF kako će imati velikih problema jer nisu uspjele tijekom karijere toliko zaraditi da bi stvorile zalihe, a razmatra se i pomoć onim najugroženijim. Drugi se opet pokušavaju snaći pa Britanka Naomi Broady razmatra zaposliti se u supermarketu, posebno nakon što je Wimbledon otkazan, a tu bi popunila budžet.

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!