Košarka

Svetislav Pešić: 'Ne znam je li smiješno ili žalosno što Toni Kukoč još nije u Kući slavnih'

Branimir Korać • utorak, 07.04.2020.
Svetislav Pešić: 'Ne znam je li smiješno ili žalosno što Toni Kukoč još nije u Kući slavnih'
Foto: Pixsell

Činjenicu da Toni Kukoč niti ove godine nije izabran u Kuću slavnih kritizirali su mnogi, a Svetislav Pešić ne može se načuditi toj činjenici...

Toni Kukoč još jednom je preskočen i nije izabran u Kuću slavnih. Već se puno govorilo i analiziralo i jasno je da je Kukoč davnih dana zaslužio mjesto u Kući slavnih.

I veliki srpski trener, danas trener Barcelone Svetislav Pešić, ne može se načuditi činjenici da je Kukoč toliko puta preskočen i još uvijek nije tamo gdje mu je mjesto.

"Uz svo poštovanje svima koji su izabrani u Kuću slavnih, teško mi je povjerovati da tamo još uvijek nema jednog od najboljih igrača u povijesti košarke Tonija Kukoča. Ne postoji ljubitelj košarke koji ne voli Tonija i to ne samo zbog onog što je dao svjetskoj košarci već i kakva je osoba. Ovo nije samo moje mišljenje već je i mišljenje svih trenera s kojima je radio, ali i onih koji ga nisu vodili. Ne znam je li smiješno ili žalosno što još nije u Kući slavnih, očito živimo u svijetu u kojem se sve treba izlobirati, a Toni nije dio tog svijeta", kaže Pešić za Tanjug.

Kod Kukoča nema taštine, ljutnje, ne napada i ne kritizira one koji ga nisu izabrali, a ima svo pravo na razočaranost jer su bojni koji mu nisu niti dio koljena već našli svoje mjesto među najboljima ikad.

#ostanitedoma

FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!