Košarka

Majka Karl-Anthonyja Townsa preminula od koronavirusa

Matej Kačan • ponedjeljak, 13.04.2020.
Majka Karl-Anthonyja Townsa preminula od koronavirusa

Tužne vijesti stižu iz američkih izvora i NBA novinara koji prenose kako je majka mlade zvijezde Minnesota Timberwolvesa Karl-Anthonyja Townsa preminula od koronavirusa...

Prije nekoliko tjedana je Karl-Anthony Towns ganuo svijet s video porukom u kojoj je ispričao svjedočanstvo o zarazi svog oca i majke koronavirusom, a istu je priliku tada iskoristio za podizanje svijesti o virusu koji tada još nije bacio svijet u potpunu paralizu.

Townsov otac se od tada oporavio, ali je majka Jacqueline Towns ostala u kritičnom stanju i na respiratoru, a NBA novinari javljaju kako je u ponedjeljak i preminula. Istu je informaciju potvrdila i službena stranica Minnesota Timberwolvesa.

"Jackie, kako je odmilja bila poznata u obitelji i među prijateljima, se s virusom borila više od mjesec dana prije nego što je ipak podlegla. Jackie ljudima bila mnogo stvari - žena, majka, kćer, baka, sestra, teta i prijateljica. Bila je majka obitelji Towns i nevjerojatan izvor snage. Strastvena, brižna i iznimno puna ljubavi koja je doticala sve koje je upoznala. Njezina strast je bila intenzivna i njezina energija se nikad neće moći zamijeniti", stoji u priopćenju Wolvesa.

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!